Αθλητισμος

Euroleague: Ξανά ήττα για τον Ολυμπιακό, απομακρύνεται η 8άδα

Γύρισε από το -18, αλλά δεν γλίτωσε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milano-olympiakos.jpg
© EUROKINISSI

Euroleague: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε με 90-79 από την Μιλάνο.

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια γνώρισε ο Ολυμπιακός που αυτή τη φορά ηττήθηκε με 90-79 από την Αρμάνι στο Μιλάνο. Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ νωθρά τον αγώνα και κυρίως λόγω της κακής τους άμυνας βρέθηκαν μέχρι και με 18 πόντους πίσω στο σκορ (44-26). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός, αν και επέστρεψε στο παιχνίδι κυρίως χάρη στις ενέργειες των Σλούκα και Βεζένκοφ, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο παιχνίδι, ενώ είχε και λογικά παράπονα από τη διαιτησία. 

AX Armani Exchange Milan - Olympiacos Piraeus Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 22

Η κατάσταση για την 8άδα φαίνεται πλέον να δυσκολεύει ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό που όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί 8 νίκες στα επόμενα 12 παιχνίδια για να μπει στα Playoffs. Η απουσία του Κώστα Παπανικολάου καθώς και η κατάσταση του Έλις είναι άλυτα θέματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να ενισχύσει την ομάδα του με έναν ή δύο παίκτες κατά τη διάρκεια της διακοπής.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Μεσίνα): Πάντερ 27, ΛεΝτέι 6, Μίτσοβ 2, Μορασκίνι 2, Ροντρίγκεθ 14, Ταρζούσκι 5, Ντιλέινι 16, Χάινς 6, Ντατόμε 12.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 8, Σπανούλης, Σλούκας 17, Μάρτιν 7, Βεζένκοβ 18, Πρίντεζης 7, Ζαν Σαρλ 7, Τζένκινς 8, Έλις 2, ΜακΚίσικ 5.

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ