Αθλητισμος

Είναι αυτή η κορυφαία ασίστ στην ιστορία του μπάσκετ;

Προσποίηση, με πλάτη στον αποδέκτη, no look: Με λίγα λόγια, Μίλος Τεόντοσιτς

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
assist-teodosic.jpg

Ο Μίλος Τεόντοσιτς της Βίρτους Μπολόνια έβγαλε ίσως την κορυφαία ασίστ της χρονιάς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει δείξει πολλάκις τόσο στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα, όσο και στο NBA ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων πασέρ στον πλανήτη. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν στο ότι είναι ο καλύτερος, όμως σίγουρα όλοι γνωρίζουν καλά ότι είναι ένας από τους πιο φαντεζί playmaker στην ιστορία του αθλήματος. Οι πάσες του έχουν παρομοιαστεί με εκείνες του Pistol Pete Maravich και χθες έδωσε άλλο ένα παράδειγμα του υψηλού ταλέντου του στη δημιουργία.

 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που από πέρυσι αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Βίρτους Μπολόνια, στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο στην συμπολίτισσα Φορτιτούντο, έκανε το highlight της χρονιάς, προκαλώντας θαυμασμό σε όλον τον κόσμο. Στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης ξεκίνησε για μια διείσδυση στη ρακέτα, όμως με μια άκρη του ματιού του είδε τον Ρίτσι στη γωνία. Και αυτό ήταν. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου έκανε την πάσα της ζωής του. No look και πίσω από την πλάτη, προκαλώντας δέος στον μπασκετικό κόσμο.

 

Ο Λούκα Ντόντσιτς πόσταρε αμέσως στο λογαριασμό του στο Instagram, βγάζοντας το καπέλο στον Τεόντοσιτς και φυσικά δεν ήταν ο μόνος. 

doncic-milos.jpg

Για την ιστορία η Βίρτους Μπολόνια πήρε το ντέρμπι με 91-71, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς μέτρησε 7 πόντους και 14 ασίστ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ