Αθλητισμος

Super League: Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκε το ΑΕΛ- Λαμία λόγω κορωνοϊού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok-apollon.jpg
Απόλλων - ΠΑΟΚ © EUROKINISSI

Εκτός έδρας νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα σημερινά παιχνίδια της Super League - Αναβλήθηκε το ΑΕΛ- Λαμία λόγω κορωνοϊού

Μόνο δύο παιχνίδια έγιναν σήμερα, Κυριακή, για την 8η αγωνιστική της Super League, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τη Λαμία εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού στους γηπεδούχους.

Στο Ηράκλειο, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ με 2-0, ενώ στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Απόλλωνα με 3-1.

Αναβολή λίγο πριν την έναρξη στο ΑΕΛ-Λαμία

Άμεση ήταν η αντίδραση της Super League στο αίτημα της ΑΕΛ και της Λαμίας για αναβολή του παιχνιδιού τους λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους.

Η Λίγκα ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι ο αγώνας τους αναβάλλεται και το προσεχές διάστημα θα αποφασιστεί το πότε θα γίνει.

Λίγο πριν την έναρξη η ΑΕΛ ενημέρωσε για την ύπαρξη τριών θετικών κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές της, ενώ θετικός ήταν και ο μασέρ της ομάδας.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ-Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση έκτακτων θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Έπειτα από τον τακτικό έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε την Παρασκευή, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός και βάσει Πρωτοκόλλου δεν υπήρχε θέμα αναβολής αγώνα. Κατά τη σημερινή ημέρα, ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε συμπτώματα και μετά από επανέλεγχο διαπιστώθηκαν επιπρόσθετα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Κατόπιν σχετικής απάντησης της ΓΓΑ αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων".

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ