Αθλητισμος

Ελλάδα - Κόσοβο: Λευκή ισοπαλία για την Εθνική στο Nations League

Ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελλάδος κόντρα στο Κόσοβο και ήρθε ισόπαλη 0-0 στο ΟΑΚΑ
Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελλάδος κόντρα στο Κόσοβο και ήρθε ισόπαλη 0-0 στο ΟΑΚΑ © EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Η Εθνική Έλλάδος ήρθε ισόπαλη 0-0 με το Κόσοβο στο Nations League.

Χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και το Κόσοβο για την τέταρτη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ' Κατηγορίας του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδος ήρθε ισόπαλη 0-0 με το Κόσοβο στο άδειο ΟΑΚΑ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεύρυνε το σερί παιχνιδιών χωρίς ήττα, έχασε όμως την πρωτιά στον όμιλο και προβλημάτισε με την απόδοσή του.

Πριν από την ισοπαλία με το Κόσοβο, η Εθνική Ελλάδος είχε νικήσει με 2-1 εντός έδρας τη Μολδαβία, 1-2 το Κόσοβο εκτός έδρας, ενώ είχε έρθει ισόπαλη 0-0 με τη Σλοβενία εκτός έδρας. Στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται πλέον η Σλοβενία που επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας της Μολδαβίας. Ακολουθεί η Ελλάδα με δύο βαθμούς λιγότερους και δύο παιχνίδια να απομένουν ακόμη για το Nations League τον Νοέμβριο.

Η Εθνική Ελλάδος στο παιχνίδι με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ κατέβηκε με σχήμα 4-2-3-1, ξεκινώντας με τους: Βλαχοδήμο, Χατζηδιάκο, Σβάρνα, Τζαβέλλα, Γιαννούλη, Κουρμπέλη, Ζέκα, Λημνιό, Μπακασέτα, Μάνταλο και Παυλίδη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ αποφάσισε να μην κάνει καμία αλλαγή στο βασικό σχήμα της «γαλανόλευκης» σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στη Μολδαβία.

Η Εθνική Ελλάδος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε ψηλά τους παίκτες του Κοσόβου. Στο 19' ο Μπακασέτας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, καθώς ο τερματοφύλακας του Κοσόβου Μούριτς απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 29' η Ελλάδα σκόραρε με τον Παυλίδη, ωστόσο τελικά το γκολ του δεν μέτρησε καθώς ο διεθνής επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ελλάδα - Κόσοβο: Δυνατές μονομαχίες είχε η αναμέτρηση για το Nations League στο ΟΑΚΑ
Ελλάδα - Κόσοβο: Δυνατές μονομαχίες είχε η αναμέτρηση για το Nations League στο ΟΑΚΑ © EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κόσοβο κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες. Η αναμέτρηση είχε και αρκετά νεύρα στα τελευταία λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας να διαμαρτύρονται στον διαιτητή για καθυστερήσεις από τους παίκτες του Κοσόβου.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (85' Λαμπρόπουλος), Σβάρνας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα (62' Μπουχαλάκης), Λημνιός (73' Πέλκας), Μπακασέτας (73' Φορτούνης), Μάνταλος (62' Φούντας), Παυλίδης.

Κόσοβο: Μούριτς, Χαντεργκιονάι, Αλίτι, Λοσάι (32' λ.τ. Ροσάνι), Καστράτι, Σελίνα (63' Χασάνι), Βοϊοβόντα, Κολόλι (81' Ρασάνι), Πακαράντα, Ντρέσεβιτς

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ