Αθλητισμος

Σκέψεις του Μέσι για αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα

Τι είπε στον Ρόναλντ Κούμαν και πως το «μετέφρασαν» τα ισπανικά ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέσι
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι © EUROKINISSI

Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι.

Μετά τη συντριβή με 8-2 από την Μπάγερν Μονάχου, ο Λιονέλ Μέσι έδειχνε σιωπηλός και άφηνε τις φήμες να υπάρχουν στον αέρα. Την Πέμπτη, ο Αργεντινός σούπερ σταρ, διέκοψε τις διακοπές του για λίγο, καθώς ζήτησε να συναντηθεί με τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν έφυγε με χαμόγελο από τη συνάντηση με τον Μέσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όμως, ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς ειπώθηκε.

Το καταλανικό ραδιόφωνο RAC 1 μετέδωσε ότι ο 33χρονος ζήτησε να φύγει άμεσα. Την πληροφορία έχουν αναπαράγει στο απόλυτο τα ΜΜΕ της Μαδρίτης, άλλο που δεν ήθελαν… Αντίθετα, οι αθλητικές εφημερίδες τη Βαρκελώνης κρατούν το θέμα πιο χαμηλά. Γράφουν ότι ο Μέσι εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν πρέπει να συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Η λογική λέει πως τα ρεπορτάζ των Καταλανών είναι πιο έγκυρα και πιο κοντά στην πραγματικότητα. Θα φανεί τις επόμενες μέρες τι θα γίνει. Θα μάθουμε πόσο φευγάτος είναι ο Μέσι από τη Βαρκελώνη και τι θα είναι αυτό που ενδεχομένως θα τον κρατήσει στην αγαπημένη του ομάδα. Πάντως, είτε φέτος είτε του χρόνου, το τέλος εποχής μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ