Αθλητισμος

Έρχεται το Panathinaikos TV

Οι «πράσινοι» στα χνάρια του ΠΑΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI

Μετά το PAOK TV τώρα και ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να δημιουργήσει το δικό του κανάλι όπου θα μεταδίδονται οι αγώνες του.

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε από τη NOVA, το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τα χρήματα που έψαχνε και έτσι δημιούργησε το PAOK TV, δείχνοντας διαδικτυακά και με pay per view τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Φέτος, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να εξελίξει το μοντέλο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ, το κανάλι της ομάδας έχει δρομολογηθεί. Οι «πράσινοι» λένε πως η NOVA τους έκανε πρόταση ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη σεζόν. Την απέρριψαν με το σκεπτικό ότι ο Ολυμπιακός λαμβάνει 11 εκατομμύρια και η ΑΕΚ 6,5.

Έτσι προχωρούν στη δημιουργία δικού τους καναλιού, που θα έχει όμως μπόλικο πρόγραμμα. Εκτός από τους εντός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας, θα δείχνει live τα ματς της ομάδας Νέων, αλλά και τα παιχνίδια του βόλεϊ και άλλων αθλημάτων του Ερασιτέχνη. Επίσης θα έχει και εκπομπές, δημιουργώντας ένα ελκυστικό πακέτο για τους κάθε φίλο της ομάδας.

Εκτός από την επιλογή του Pay Per View μέσω του ίντερνετ, το κανάλι θα βρίσκεται και στο μπουκέτο της Cosmote. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με το PAOK TV, ενώ τον δικό του σταθμό έχει δημιουργήσει και η ομάδα του Βόλου. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ