Αθλητισμος

Ολυμπιακός: Απόψε η μεγάλη ρεβάνς με τους Γουλβς

Διεκδικεί μία θέση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί το Γουλβς-Ολυμπιακός
Οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Γουλβς © LATO KLODIAN/EUROKINISSI

Απόψε το βράδυ, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με τη Γουλβς στο «Μολινό» για μία θέση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός το έδωσε τον Φεβρουάριο. Απέκλεισε μέσα στο Λονδίνο την Άρσεναλ και σήμερα (22.00) φιλοδοξεί να επαναλάβει εκείνο τον θρίαμβο. Το 1-1 του Φαλήρου στις 12 Μαρτίου δίνει μικρό πλεονέκτημα στους Γουλβς, όμως σε ένα άδειο γήπεδο μέσα στο κατακαλόκαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη ή μια ισοπαλία από 2-2 και πάνω για να περάσει αυτός στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου σε μονά παιχνίδια και σε ουδέτερο έδαφος κάθε έκπληξη είναι πιθανή κι ευπρόσδεκτη.

Στη σημερινή μάχη του «Μολινό», υπάρχουν και απουσίες. Ο βασικός τερματοφύλακας Ζοσέ Σα είναι τραυματίας και τη θέση του θα κληθεί να πάρει ο Μπόμπι Αλέν, ο Γάλλος που ξέρει ότι σε λίγες μέρες θα φύγει από τον σύλλογο.

Επίσης, απών θα είναι και ο στόπερ Σεμέντο λόγω αποβολής στον πρώτο αγώνα. Όμως ο υψηλόσωμος Πορτογάλος είναι στην αποστολή, αφού σε περίπτωση πρόκρισης οι Πειραιώτες δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, αλλά θα πάνε απευθείας στη Γερμανία για το final 8. Κι εκεί ο Σεμέντο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, ο συγκεκριμένος παίκτης ετοιμάζεται για μεταγραφή στην Μπενφίκα. Ίσως ισχύει αυτή η είδηση, πιθανώς και άλλοι παίκτες να πουληθούν μετά το τέλος της ευρωπαϊκής περιπέτειας. Όμως, στην παρούσα φάση όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους Γουλβς, που στερούνται μεγάλης εμπειρίας, όμως έχουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ, σαφώς πιο ακριβό απ’ αυτό της ελληνικής ομάδας. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ