Αθλητισμος

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου

Επεισοδιακό παιχνίδι στην Τούμπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65840-132773.jpg

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ θα είναι τελικά το ζευγάρι του φετινού τελικού για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ με 3-0 στην παράταση και ο ΠΑΟΚ με 1-0 τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στην Τούμπα, που καθυστέρησε να αρχίσει μία ώρα και ένα τέταρτο, λόγω της βαριάς από τα καπνογόνα ατμόσφαιρας αλλά κι επειδή άγνωστοι είχαν τοποθετήσει… γάβρους στον πάγκο του Ολυμπιακού. Συνεχείς διακοπές για διάφορους λόγους έγιναν και στη διάρκεια του ματς, μετά τη λήξη του οποίου οπαδοί επιτέθηκαν σε παίκτες του Ολυμπιακού. Για την ιστορία, το γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Αθανασιάδης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ πολλά παράπονα για την αντιμετώπισή τους εξέφρασαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά είχαν κερδίσει με 2-1.

Νωρίτερα, στο άλλο παιχνίδι των ημιτελικών, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 στην παράταση (είχε χάσει 1-0 στην Κρήτη). Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-0, με τους «πράσινους» να έχουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Αμπέιντ και δύο ο Μπεργκ. Με τη λήξη του παιχνιδιού μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ