Αθλητισμος

Μπερτομέου: Αν υπάρξουν εγγυήσεις για την υγεία, θα τελειώσει η σεζόν

Άφησε ανοιχτά τα ενδεχόμενα ο πρόεδρος της Euroleague

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπερτομέου
Ο πρόεδρος της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου © EPA/David Aguilar

Εχέγγυα για την υγεία παικτών και επιτελείων των ομάδων ζητά ο Ζόρντι Μπερτομέου προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν της Euroleague.

Για το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της σεζόν της Euroleague μίλησε ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξή του σε ρωσικό Μέσο Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, ο Μπερτομέου σημείωσε πως «αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ μας οι πιθανότητες να τελειώσει η σεζόν. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια και την υγεία όλων των συμμετεχόντων και οι αρμόδιες αρχές ανάψουν το πράσινο φως.

»Επίσης υπάρχουν συζητήσεις με την ELPA για την επέκταση των συμφωνιών στα συμβόλαια έως τις 31 Ιουλίου 2020 ώστε να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν μέσα στον Ιούλιο. Είναι 100% σίγουρο ότι θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά και είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε.  Τόσο για τους εταίρους ,όσο και για τους φιλάθλους».

Συνεχίζοντας, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται ωστόσο να ρισκάρουμε την υγεία των παικτών, των προπονητών, των φιλάθλων, των διαιτητών και όλων όσων εργάζονται στα γήπεδα. Γι' αυτό και η σεζόν θα συνεχιστεί μόνο εάν και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις για την υγεία».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ