Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πιο γυμνασμένος αθλητής στον κόσμο

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Sports Illustrated

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο / © IEPA/JULIEN DE ROSA

Το Sports Illustrated απεφάνθη ότι ο Greek Freak Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο fit αθλητής στον κόσμο!

Νέα διάκριση για τον Greek Freak των Ελαφιών του Μιλγουόκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του NBA και της εθνικής Ελλάδος αναδείχθηκε ο πιο γυμνασμένος αθλητής στον κόσμο για το 2020, σύμφωνα με αξιολόγηση που έκανε το αμερικανικό περιοδικό Sports Illustrated.

Το έγκριτο περιοδικό ανακοίνωσε την ετήσια έκδοση των 25 πιο “fit” (γυμνασμένων) γυναικών και ανδρών της χρονιάς, με τον Greek Freak να φιγουράρει στην κορυφή.

Giannis Antetokounmpo on Instagram: “We’ll be back stronger and better.. Milwaukee thank you for supporting my teammates and I this entire season we couldn't have done it…”

Στη δεύτερο θέση βρίσκεται ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την εποχή, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και στην τρίτη τον Ματ Φρέιζερ (crossfit).

Novak Djokovic on Instagram: “I love training with motivated people who have fun and inspire you to give your best. I had a blast at NAS Sports Complex. Thank you for…”

Ο Λεμπρόν Τζέιμς βρίσκεται μόλις στη 9η θέση, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ στο νούμερο 16. Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε το «φαινόμενο» της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόνε Μπάιλς, ενώ η μοναδική μπασκετμπολίστρια της λίστας ήταν η σταρ της Ουάσινγκτον, Έλενα Ντέλε-Ντόουν.

Giannis 'Greek Freak' Antetokounmpo Motivational Workout

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ