Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το «Happy Birthday» του κοινού στο γήπεδο

Ξετρελάθηκε ο Greek Freak

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antetokounmpo-giannis8
Γιάννης Αντετοκούμνπο © EPA/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT

Ο Γιάννης Αντετοκούμνπο έκανε «πάρτι» στο γήπεδο για τα γενέθλιά του. Το «Happy Birthday» από το κοινό.

Σε έναν πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τα ξημερώματα οι Μπακς υποδέχθηκαν τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι μάλιστα παρατάχθηκαν πλήρεις στο Μιλγουόκι.

Τελικά το ματς δεν ήταν καθόλου δύσκολο στην πράξη. Τα «ελάφια» επικράτησαν με 119-91 απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται διεκδικήτρια του φετινού τίτλου. Οι Μπακς έχουν 20 νίκες σε 23 ματς και ηγούνται της γενικής βαθμολογίας του ΝΒΑ μαζί με τους Λέικερς, πο έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με 27 πόντους-11 ριμπάουντ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι είχε βοήθεια από πολλούς συμπαίκτες του. Για να πάει το Μιλγουόκι στους τελικούς του ΝΒΑ, δεν αρκεί ένας πολύ καλός παίκτες, ούτε καν 2-3. Πρέπει να υπάρχει μια ομάδα που να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και απλά να έχει έναν ηγέτη, που στην παρούσα περίπτωση πρόκειται για τον Greek Freak.

Κόντρα στους Κλίπερς άλλοι πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, στηρίζοντας και την προσπάθεια του Γιάννη και ανεβάζοντας τη διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Queen & Slim - Official Trailer 2

Το «Happy Birthday» από το κοινό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε χθες τα 25 του χρόνια και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Κλίπερς και ενώ ήταν στον πάγκο, το κοινό άρχισε να φωνάζει ρυθμικά «Happy Birthday». Ο Αντετοκούνμπο αρχικά άρχισε να κουνάει το κεφάλι του ρυθμικά, λίγο αργότερα όμως σηκώθηκε όρθιος και έδωσε το σύνθημα να φωνάξουν πιο δυνατά και ο κόσμος ανταποκρίθηκε.

 

 

Πάντως εκτός από τις ευχές που άκουσε στο γήπεδο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ευχές και από πολλούς φιλάθλους σε ένα βίντεο που έφτιαξαν οι Μπακς.

 

 

Σημειώνεται ότι στο τέλος της αναμέτρησης και ο προπονητής των ηττημένων, Ντοκ Ρίβερς, παραδέχτηκε: «Ήμασταν τόσο κακοί που κάναμε κι εμείς το δώρο μας για τα γενέθλια του Αντετοκούνμπο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ