Αθλητισμος

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μεγάλος νικητής το ελληνικό μπάσκετ

Ένα απίθανο παιχνίδι -Δείτε βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panathinaikos-olympiakos-basket
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός © INTIME NEWS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με 41 πόντους του Ράις ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στην παράταση, σε ένα απίθανο παιχνίδι.

Βγαλμένο από τις ενδοξότερες εποχές των δύο ομάδων ήταν το ματς της Παρασκευής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Έπειτα από παράταση, οι «πράσινοι» νίκησαν με 99-93 (κ.ά. 86-86) σε ένα ντέρμπι πραγματική διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ.

Το γήπεδο κατάμεστο αλλά χωρίς έκτροπα, η διαιτησία εξαιρετική και πάνω στο παρκέ δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια και η αγωνία δεν κόπασε ποτέ μέχρι το τελευταίο άκουσμα της κόρνας.

Την εμφάνιση της ζωής του έκανε ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος σημείωσε 41 πόντους (ρεκόρ καριέρας) με 8/16 τρίποντα! Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός είχε να αντιπαρατάξει δύο αντίστοιχα όπλα, τον Πολ που είχε 5/8 τρίποντα και 17 πόντους, αλλά και τον Σπανούλη με 18 πόντους.

Στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός με 8-4 ρεκόρ ισοβαθμεί με Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην 4η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός με 5-7 είναι ένατος.

Οι ωραίες εικόνες συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του ματς, όταν παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων αποχώρησαν αγκαλιασμένοι, ενώ ο Ολυμπιακός έβγαλε και ανακοίνωση ευχαρίστησης για τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού. Μακάρι να ήταν κάθε μέρα έτσι…

ΥΓ: Ακόμη και μια ένσταση που ήθελαν να καταθέσουν οι Πειραιώτες για ένα τάιμ άουτ που δεν δόθηκε, τελικά την άφησαν να περάσει έτσι για να μην χαλάσουν το καλό κλίμα! 

Panathinaikos OPAP Athens - Olympiacos Piraeus Highlights | EuroLeague, RS Round 12

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ