Αθλητισμος

Το κατάλληλο timing για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Πάει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μετά από θρίαμβο επί της Αρμάνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός © INTIMEsports

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της επόμενης Παρασκευής κρύβει πολύ γόητρο και θα γίνει σημείο αναφοράς στις συζητήσεις των επόμενων μηνών.

Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει με τις επιστολές των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού και την άρνησή τους να παίξουν με την Εθνική Ελλάδος, τα πάντα στο μπάσκετ κρίνονται μέσα στο παρκέ.

Και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της επόμενης Παρασκευής κρύβει πολύ γόητρο και θα γίνει σημείο αναφοράς στις συζητήσεις των επόμενων μηνών.

Οι «πράσινοι» έχουν τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο και προέρχονται από το εμφατικό 100-68 επί της Μπασκόνια, την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

Όμως, κι ο Ολυμπιακός δεν πάει πίσω. Παρά τα πολλά προβλήματα (οικονομικά, αγωνιστικά), την Παρασκευή το βράδυ απέδειξε πως μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιονδήποτε. Οι Πειραιώτες έπιασαν κι αυτοί την κατάλληλη στιγμή την κορυφαία απόδοσή τους στη φετινή Ευρωλίγκα, συντρίβοντας την ακριβοπληρωμένη Αρμάνι Μιλάνο με 91-70.

Κορυφαίος ήταν ο Κώστας Παπανικολάου με 17 πόντους, μαέστρος ο Σπανούλης με 14 πόντους-5 ασίστ και κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια ο Μιλουτίνοφ με 13 πόντους-11 ριμπάουντ.

Olympiacos Piraeus - AX Armani Exchange Milan Highlights | EuroLeague, RS Round 11

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ