Αθλητισμος

Η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού

Παίζει… ρέστα στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ του Μουρίνιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προπόνηση Ολυμπιακού
Προπόνηση Ολυμπιακού / © INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ του Μουρίνιο η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού ήταν η κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Όμως, η ασταθής Τότεναμ δεν έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, οπότε ακόμη και η ελληνική ομάδα του ενός βαθμού σε τέσσερα ματς έχει τις δικές της ελπίδες.

Ο Ολυμπιακός αναζητά μια μεγάλη εμφάνιση, όπως αυτή με την Άρσεναλ πριν από τέσσερα χρόνια. Τότε που νίκησε με 3-2 μέσα στο Λονδίνο. 

Arsenal - Olympiacos (2-3) All Goals and full Highlights 29/10/15

Αν τα καταφέρει απέναντι στην ομάδα του Μουρίνιο σε λίγες ώρες, την τελευταία αγωνιστική εντός με τον Ερυθρό Αστέρα με μια νίκη θα μπορέσει να περάσει ως δεύτερος. Αρκεί και η Μπάγερν να κάνει το… καθήκον της και να νικήσει την Τότεναμ στο Μόναχο.

Σαφέστατα, το παραπάνω σενάριο μοιάζει πολύ δύσκολο να συμβεί, ειδικά τώρα που οι Λονδρέζοι έχουν τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, γι’ αυτό υπάρχει και το πιο ρεαλιστικό ενδεχόμενο. Ακόμα και να χάσουν απόψε (22.00) οι Πειραιώτες στο «Νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν», θα μπορούν σε δύο εβδομάδες με νίκη επί των Σέρβων να βρεθούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Αρκεί, όπως προείπαμε, να μην έχουμε κάποια έκπληξη μεγατόνων σήμερα και η ομάδα του Μιλόγεβιτς νικήσει τους Γερμανούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ