Αθλητισμος

Αλλάζει προπονητή η ΑΕΚ, αλλά… δεν βρίσκει!

Ο Νίκος Κωστένογλου θεωρείται τελειωμένος και αναζητείται αξιόπιστη λύση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΕΚ
ΑΕΚ / © INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Το εντός έδρας 1-1 της ΑΕΚ με τον Άρη, σε συνδυασμό με την κάκιστη εμφάνιση του «Δικέφαλου», έφερε ουσιαστικά το τέλος του Νίκου Κωστένογλου από τον πάγκο.

Το εντός έδρας 1-1 της ΑΕΚ με τον Άρη, σε συνδυασμό με την κάκιστη εμφάνιση του «Δικέφαλου», έφερε ουσιαστικά το τέλος του Νίκου Κωστένογλου από τον πάγκο. Ο παλιός αμυντικός της ομάδας (και υπηρεσιακός προπονητής) ανέλαβε στα τέλη Αυγούστου ως προσωρινή λύση, μόνο που η αλλαγή κλίματος και κάποια καλά αποτελέσματα, τον διατήρησαν σε αυτή τη θέση. Αυτό που λέμε ουδείς μονιμότερος του προσωρινού…

Μόνο που αυτές οι επιλογές δεν είναι για… χόρταση. Η ΑΕΚ άρχισε να χάνει βαθμούς, να μην παίζει καλά και οι παίκτες να μην δείχνουν σεβασμό στον κόουτς. Η εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη δόθηκε, ώστε να αντικατασταθεί ο «Κωστέ». Μόνο που υπό την πίεση του χρόνου δεν έχει βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση.

Η ΑΕΚ δεν ψάχνει προπονητή μέχρι το καλοκαίρι και μετά… φτου κι απ’ την αρχή, αλλά αναζητά έναν άνθρωπο που θα έχει σκοπό να μείνει και σίγουρα του χρόνου. Ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο, μόνο που αυτός είναι δύσκολο να βρεθεί.

Βασικός στόχος της «Ένωσης» είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο νυν τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα. Μόνο που ο 48χρονος δεν ψήνεται να αφήσει το Βελιγράδι, τουλάχιστον όσο η ομάδα του παραμένει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η ΑΕΚ θα πάει και στο επόμενο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Κωστένογλου στον πάγκο. Και βλέπουμε…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ