Αθλητισμος

Το «παναθηναϊκό» εμπόδιο στον γάμο Μπεργκ-Ολυμπιακού

Ο Σουηδός δείχνει να μην ξεχνά το παρελθόν του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
berg
Μάρκους Μπεργκ/ ©INTIMESports/Bildbyran

«Δεν κλείνω καμία πόρτα, αλλά δεν έχω αποδεχθεί και καμία πρόταση» λέει ο Σουηδός, Μάρκους Μπεργκ για τις φήμες που τον θέλουν να συμφωνεί με τον Ολυμπιακό.

Κάποιοι στην Ελλάδα έχουν βιαστεί να ντύσουν τον Μάρκους Μπεργκ στα “ερυθρόλευκα”, όμως αυτή η υπόθεση φαίνεται να έχει πολύ ψωμί ακόμη. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο 33χρονος φορ, που ρωτήθηκε σήμερα στη media day της εθνικής Σουηδίας.

“Συζητήσεις υπάρχουν. Δεν κλείνω καμία πόρτα, αλλά δεν έχω αποδεχθεί και καμία πρόταση. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα” τόνισε ο Μπεργκ και πρόσθεσε: “Το σημαντικό παρελθόν μου στον Παναθηναϊκό συνιστά ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Δεν έχω πάρει ακόμη την τελική μου απόφαση”.

Η αλήθεια είναι πως ο Σκανδιναβός επιθετικός καλοβλέπει την επιστροφή του στην Αθήνα, η πρόταση του Ολυμπιακού είναι αρκετά καλή, όμως λόγω του πράσινου παρελθόντος του, οι πιθανότητες είναι 50-50. Μην ξεχνάμε πως η οικογένεια του Μπεργκ έχει αποφασίσει να μείνει στην Αθήνα μετά το τέλος της καριέρας του και γι’ αυτό άλλωστε έχει αγοράσει και σπίτι εδώ.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ