Αθλητισμος

#ValverdeOUT! (video)

Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα κάνει… κίνημα για να φύγει ο Ερνέστο Βαλβέρδε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The National - 'Rylan'

Το hashtag #ValverdeOUT έγινε παγκόσμιο trend τις μεταμεσονύχτιες ώρες, με τον κόσμο να βρίζει σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί ηττήθηκαν στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας από τη Βαλένθια με 2-1. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα της οργής, μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα από τους παίκτες και τη διοίκηση, τα περισσότερα βέλη συγκεντρώνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι fans της Μπάρτσα ανά τον κόσμο δεν θέλουν τον Βάσκο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας και το έδειξαν μετά το τέλος του τελικού.

Το hashtag #ValverdeOUT έγινε παγκόσμιο trend τις μεταμεσονύχτιες ώρες, με τον κόσμο να βρίζει σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, αφού φίλοι του συλλόγου της Καταλονίας υπάρχουν παντού.

Προς το παρόν, ο πρόεδρος της ομάδας, Τζοσέπ Μπαρτομέου τον υπερασπίστηκε λέγοντας «πήραμε το πρωτάθλημα, η ήττα από τη Βαλένθια δεν είναι ευθύνη του Βαλβέρδε, ο οποίος έχει και συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο».

Πάντως, οι επόμενες μέρες θα κρίνουν τη μοίρα του «Τσινγκούρι».

The National - 'Rylan'

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ