Αθλητισμος

Νέα διακοπή στο ΟΑΚΑ - Δακρυγόνα, χημικά και επεισόδια

Κροτίδες λάμψης από τα ΜΑΤ και συγκορύσεις με τους οργανωμένους οπαδούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pao
Επεισόδια και χημικά στο ΟΑΚΑ/ © INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Νέα διακοπή στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού μετά την επίτευξη του γκολ του Ολυμπιακού.

Έκτροπα γίνονται εδώ και ώρα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός προηγείται του Παναθηναϊκού με 1-0. Το ματς διεκόπη στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έπειτα από μια σειρά γεγονότων.

Λόγω επεισοδίων μεταξύ χούλιγκανς του ΠΑΟ και της αστυνομίας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τα δακρυγόνα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Ο κόσμος δεν μπορούσε να μείνει στο “πέταλο” και άρχισε να πηγαίνει σε άλλες κερκίδες, που γειτνιάζουν με τον πάγκο του Ολυμπιακού. Για να αποφευχθούν ανεπιθύμητα σκηνικά, ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Αυτό συνέβη επειδή στην αρχή του αγώνα, οπαδοί του “τριφυλλιού” επιχείρησαν να χτυπήσουν ανθρώπους στον πάγκο των Πειραιωτών. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει πια, όχι αν θα γίνει το παιχνίδι, αλλά αν θα υπάρξουν -επιτέλους- συλλήψεις.

Η μαζική εισβολή των οπαδών, ανάγκασε τον Γερμανό ρέφερι να διακόψει τον αγώνα εκ νέου και να φύγουν οι παίκτες για τα αποδυτήρια.

Πολύ γρήγορα άδειασε το ΟΑΚΑ μετά τη διακοπή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Φαίνεται πως το παιχνίδι δεν θα συνεχιστεί, δίχως ακόμη να υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Γύρω από το στάδιο τα επεισόδια δε σταματούν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βουλιάζει για πολλοστή φορά.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ