Αθλητισμος

«Κάτι μαγικό» οι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη

Στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν οι Έλληνες τενίστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © INTIME SPORTS / GEPA PICTURES

Εύκολες προκρίσεις στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν πήραν πριν από λίγες ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Ο Έλληνας τενίστας νίκησε με 3-1 σετ τον Σλοβάκο Τροΐτσκι και στη φάση των «32» θα αντιμετωπίσει τον Γεωργιανό Μπασιλασβίλι. Το ματς θα γίνει ξημερώματα Παρασκευής και πρόκειται για μία μάχη 50/50, αφού ο αντίπαλος του Τσιτσιπά είναι νούμερο 19 στην παγκόσμια κατάταξη (14 ο δικός μας).

Αμέσως μετά, στο Court 3 της Μελβούρνης αγωνίστηκε η Μαρία Σάκκαρη. Η 23χρονη δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την ντόπια Σάρμα με 2-0 σετ και να περάσει δίχως μεγάλο κόπο στον επόμενο γύρο. Επόμενη αντίπαλος η επίσης Αυστραλή, Άσλεϊ Μπάρτι, νούμερο 15 στον κόσμο. Αυτή τη φορά η Μαρία θα είναι το αουτσάιντερ.

Το γεγονός ότι οι δύο συμπατριώτες μας αγωνίστηκαν διαδοχικά στο ίδιο γήπεδο, προσέλκυσε πολλούς Έλληνες που δημιούργησαν ξανά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Αυτή τη φορά, στο ματς του Στέφανου την τιμητική του είχε το «Κάτι Μαγικό», σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού, ώστε να διατηρούνται οι… ισορροπίες ανάμεσα στους ομογενείς, ενώ το –παναθηναϊκών αποχρώσεων- «χόρτο μαγικό» ακούστηκε στον αγώνα της Σάκκαρη!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ