Αθλητισμος

Η «αυτοκτονία» της Ίντερ (video)

Αποκλείστηκε επειδή δεν νίκησε την αδιάφορη Αιντχόφεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρόγνωση έκτασης χιονοκάλυψης στην Ευρώπη 11 - 17/12/2018

Η Ίντερ είχε μία δουλειά να κάνει και δεν τα κατάφερε. Γνωρίζοντας πως η Τότεναμ παίζει στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, έπρεπε απλά να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα εντός έδρας, υποδεχόμενη την τελευταία του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, την Αϊντχόφεν.

Οι πιθανότητες για νίκη των Άγγλων μέσα στην Ισπανία δεν ήταν πολλές και επαληθεύτηκαν. Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς και η Ίντερ ήθελε απλά μία νίκη με τους Ολλανδούς. Δεν τα κατάφερε. Δέχτηκε γκολ στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια, το άγχος λύγισε τους παίκτες της.

Ο Ικάρντι ισοφάρισε σε 1-1, αυτός και οι συμπαίκτες του έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως η ανατροπή δεν ήρθε. Οι Μιλανέζοι είχαν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στην ευρωπαϊκή ελίτ, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Έτσι δεν θα βρεθούν στις «16» καλύτερες ομάδες. Παρότι απομένει το δεύτερο μισό της έκτης και τελευταίες αγωνιστικής, οι 15 συμμετέχουσες είναι ήδη γνωστές.

Πρόκειται για τις Ντόρτμουντ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα, Τότεναμ, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Πόρτο, Σάλκε, Μπάγερν, Άγιαξ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα.

Η τελευταία θέση θα παιχτεί απόψε στο ματς της Σαχτάρ με τη Λιόν. Οι Ουκρανοί περνούν μόνο με νίκη, οι Γάλλοι θέλουν το «Χ2» για να πανηγυρίσουν αυτοί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ