Αθλητισμος

Πρόκριση για Μπάρτσα, μπελάδες για Λίβερπουλ (video)

Ήττα-σοκ για την περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ στο Βελιγράδι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20286219.jpg
© EPA / SRDJAN SUKI

Η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη ομάδα που κάνει τα πλάνα της για τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Πήρε ισοπαλία 1-1 από την Ίντερ στην Ιταλία, έφτασε τους δέκα βαθμούς και ουσιαστικά καπάρωσε μία θέση στους «16» της διοργάνωσης.

Το ματς του Μιλάνου ήταν συναρπαστικό, με τους Καταλανούς να χάνουν άπειρες ευκαιρίες, να σκοράρουν με τον Μάλκομ στο 83’, αλλά να ισοφαρίζονται λίγο μετά από τον δεινό σκόρερ Ικάρντι, μπροστά σε 75.000 άτομα που παραληρούσαν. 

Συγκινεί η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο "Μαζί σου"

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Λίβερπουλ, που υπέστη ήττα-σοκ από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 2-0. Οι Σέρβοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη από καταβολής Τσάμπιονς Λιγκ και μοιάζουν ρυθμιστές ενός ομίλου, που έχει ακόμη την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Νάπολι (1-1 χθες στο Παρίσι).

Οι Γάλλοι με τους Άγγλους έχουν από έξι βαθμούς, οι Ιταλοί ακολουθούν με πέντε και δύο αγωνιστικές που απομένουν θα γίνει «σφαγή». Όλοι περίμεναν πως ο Αστέρας θα ήταν ο κομπάρσος, αλλά με τέσσερις πόντους έχει πιθανότητες ακόμη και για πρόκριση.

Προπονητής είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πρώην του Πανιωνίου, ενώ βασικοί στην επιθετική γραμμή είναι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: Ο Μάρκο Μάριν και ο Μπεν.

Krista Papista - Alexandra
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ