Αθλητισμος

«Φωνάζει» ο Παναθηναϊκός, προτείνει επανάληψη ο Ολυμπιακός (video)

Μεγάλη κόντρα των δύο αιωνίων, με αφορμή το ντέρμπι για το πρωτάθλημα βόλεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η σφαγή της Κυψέλης

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών και με το «καλημέρα» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρέθηκαν αντιμέτωποι στην Κυψέλη, με τους «πράσινυς» γηπεδούχους.

Έπειτα από ένα σπουδαίο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 σετ, όμως ο Παναθηναϊκός φωνάζει για τη διαιτησία. Η αλήθεια είναι ότι έγινε ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος, που όμως έκρινε τον αγώνα. Με το σκορ στα 2-2 σετ και 12-11 υπέρ του ΠΑΟ στο τάι μπρέικ, ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» έκανε σερβίς. Η μπάλα χτύπησε τουλάχιστον μισό μέτρο μέσα στο τερέν των αντιπάλων, αλλά ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του επόπτη έδωσε άουτ! Έτσι, αντί να γίνει το 13-11, το σκορ πήγε 12-12 και στο τέλος ο Ολυμπιακός πήρε το ματς.

Τα εύλογα παράπονα των ηττημένων συνεχίστηκαν και μέσω social media ακόμη και από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ως απάντηση, πριν από λίγο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση όπου προτείνει την επανάληψη του αγώνα, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για ειρωνεία! Απλά ζητά το ματς να γίνει σε ταραφλέξ ειδικό για βόλεϊ και όχι σε παρκέ που υπάρχει διαγράμμιση για μπάσκετ, χάντμπολ κλπ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αρχικό μπέρδεμα ήταν μεγάλο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ