Αθλητισμος

Το γκολ και τα μπινελίκια του Φορτούνη, ο Λάζαρος, ο διαιτητής και ο Ουζουνίδης

Συν και πλην από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4578566.jpg
© ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ντέρμπι ανάμεσα στις τρεις ομάδες που -θεωρητικά- θα διεκδικήσουν τον τίτλο ως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ νίκησε ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ενώ οι δύο ομάδες της Αττικής ήρθαν ισόπαλες 1-1 χθες στο ΟΑΚΑ.

Το τελευταίο -χρονικά- παιχνίδι αποδείχθηκε συναρπαστικό στο φινάλε του και έχει πράγματα για να ασχοληθούμε μέχρι την επόμενη αγωνιστική σε 15 μέρες, αφού έπεται διακοπή για εθνικές ομάδες.

Μερικά συμπεράσματα είναι τα εξής:

ΣΥΝ

Το απίθανο γκολ του Φορτούνη με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ.

ΠΛΗΝ

Η φράση «έτσι σας γαμ…» του σκόρερ προς την κερκίδα των φίλων της ΑΕΚ. Όσοι ήταν στο γήπεδο λένε πως απευθυνόταν στη… μαθητική εξέδρα…

ΣΥΝ

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να ισοφαρίσει έχοντας ένα σωρό απουσίες και αναποδιές.

ΠΛΗΝ

Οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ δεν μοιάζουν τόσο τυχαίοι. Η… μισή ομάδα πέφτει σαν τα κοτόπουλα με μυϊκά προβλήματα. Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε πέρυσι και στον Παναθηναϊκό, όπου ο Ουζουνίδης ήταν προπονητής.

ΣΥΝ

Άλλη μια αξιοπρεπέστατη διαιτησία ξένου ρέφερι. Ο Δανός Κριστόφερσεν ήταν αρκετά καλός, κράτησε το ματς σε θετικά επίπεδα, αν και δεν είχε να διαχειριστεί κάποια πολύ δύσκολη φάση.

ΠΛΗΝ

Πολύς ντόρος για το τίποτα η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ΟΑΚΑ. Ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου και σοφά αντικαταστάθηκε.

ΣΥΝ

Η παρουσία 35 και πλέον χιλιάδων ατόμων στο γήπεδο. Γενικά φέτος ο κόσμος προτιμά τις εξέδρες από την τηλεόρασή του, όχι μόνο στην ΑΕΚ ή σε ντέρμπι, αλλά και σε άλλους αγώνες.

ΠΛΗΝ

Στο ημίχρονο έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, έπεσαν δακρυγόνα. Ποιος ο λόγος; Το πρωτάθλημα –ως τώρα- κυλά σχετικά ομαλά, βλέπουμε μερικά ωραία ματς και αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια. Ας μην χαλάσει αυτό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ