Αθλητισμος

Το σόου του Μέσι στο 4-2 της Μπαρτσελόνα επί της Τότεναμ (video)

Απίθανο ματς, με τρομερή εξέλιξη και με ένα γκολ που δύσκολα ξαναμπαίνει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20133448.jpg
© EPA/ANDY RAIN

Ο Λιονέλ Μέσι βλέποντας πως η Μπαρτσελόνα δεν… τσουλάει αποφάσισε να την πάρει μόνος στις πλάτες του. Ήταν μακράν ο κορυφαίος στη νίκη με 4-2 επί της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στο πρώτο μέρος ήταν απλά… πολύ καλός, όπως και η Μπάρτσα που προηγήθηκε με 2-0, έχοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, άρχισε το σόου του Μέσι, ο οποίος είχε δύο δοκάρια μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο.

Αντί για ένα ακόμη γκολ των Καταλανών, ήρθε η μείωση του σκορ για την Τότεναμ, αλλά ο Αργεντινός βρήκε γρήγορα δίχτυα για το 3-1. Η Τότεναμ μείωσε εκ νέου και πίεσε την Μπαρτσελόνα ασφυκτικά για την ισοφάριση. Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να… κοιμάται στον πάγκο (έκανε την πρώτη αλλαγή στο 83ολεπτό…), ο Μέσι ήταν αυτός που μάρκαρε πρώτος, που κυνηγούσε μπάλες και στο τέλος με ένα ακόμη γκολ έκανε το τελικό 2-4.

Πέρα από τη συγκλονιστική εμφάνιση του Λίο, αξίζει ιδιαίτερης προσοχής το δεύτερο γκολ των «μπλαουγκράνα». Ο Κουτίνιο, όχι μόνο σώζει την μπάλα από άουτ με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά και βγάζει ασίστ  έξω από την περιοχή στον Ράκιτιτς, ο οποίος πιάνει ένα άπιαστο σουτ.

11880 - Tonis Sfinos - Όλοι ζούμε αλλά πώς ζούμε

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ