Αθλητισμος

Μεταγραφές με… Game of Thrones και Netflix (εικόνες, video)

Το τμήμα μάρκετινγκ μερικών ομάδων παίρνει άριστα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
texas-football-video-game-of-thrones.jpg

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να επικοινωνήσει πρωτότυπα μια μεταγραφή προς τον κόσμο. Στην εποχή της τεχνολογίας και των υπολογιστών, αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι η φαντασία. Και κάποιοι απέδειξαν πως την έχουν.

Την Τετάρτη, τελευταία μέρα των μεταγραφών, έγιναν πολλές μετακινήσεις σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχουν μερικές που δεν θα τις ξεχάσουμε, όχι απαραίτητα για ποδοσφαιρικούς λόγους.

Ο 36χρονος πια σέντερ φορ Σάμιουελ Ετό ανήκει από χθες στην Κόνιασπορ έπειτα από μια τεράστια πορεία στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Το βίντεο της παρουσίασής του, είναι η διαδρομή του ανά την Ευρώπη από το 1998 μέχρι σήμερα που έφτασε στον… Iron Throne της Κόνιασπορ. Τι χρειάστηκε; Το Google Earth, η μουσική τίτλων του Game of Thrones και φυσικά φαντασία!


Στην Μπράγκα, η τελευταία τους  μεταγραφή δεν ήταν τόσο ηχηρή. Πρόκειται για τον Φιγκέιρας που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Οι Πορτογάλοι την ανακοίνωσαν μέσω… Netflix, σε μια παρουσίαση-παρωδία, που είναι απολαυστική.

Πριν φτάσουμε στο How I met Figueiras (και όχι Your Mother), εμφανίζονται μικρά κλιπάκια από άλλες διάσημες σειρές σαν το Stranger Things και το Narcos, που όμως είναι πειραγμένες με άρωμα από Μπράγκα! Εδώ τα λόγια περιττεύουν…

Τέλος, τη δική της πρωτοτυπία θέλησε να κάνει και η Τότεναμ, που έδωσε 30 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Λούκας Μόουρα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Το δικό της βίντεο ήταν πολύ πιο απλό και πήρε ανάμικτες κριτικές. Σε άλλους φάνηκε χαριτωμένο, σε άλλους αφελές. Πάντως ήταν διαφορετικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ