Αθλητισμος

Ο κοντορεβυθούλης επέστρεψε! (video)

Ο Αϊζάια Τόμας γύρισε φορτσάτος έπειτα από οκτώ μήνες απουσίας

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
isaiah-thomas-lebron-james-first-game.jpg

Έπρεπε να φτάσει Γενάρης και να μπει το 2018 ώστε να δούμε τον Αϊζάια Τόμας με τη φανέλα της νέας του ομάδας, των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Από τα τέλη Μαϊου είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, όταν ακόμα ήταν παίκτης των Μπόστον Σέλτικς. Ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός και ανάγκασε τους «Κέλτες» να τον κάνουν μέρος της «ανταλλαγής του αιώνα» με τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Τα ξημερώματα ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο του κοντόσωμου γκαρντ με τους Καβς. Εν μέσω αποθέωσης, ο Τόμας πέτυχε 17 πόντους σε 19 λεπτά στη νίκη επί των Μπλέιζερς με 127-110, και έδειξε πως έχει πολλά να δώσει στο υπόλοιπο της σεζόν (στη φωτογραφία αριστερά, με δεξιά του το Λεμπρόν Τζέιμς).

Σήμερα, οι Καβαλίερς παίζουν στη Βοστώνη, στο μεγάλο ντέρμπι της Ανατολής, αλλά ο Τόμας μάλλον δεν θα αγωνιστεί, αφού δεν θα ήταν φρόνιμο να επιβαρύνει το πόδι του με δεύτερο σερί ματς μέσα σε 24 ώρες.

Οι άνθρωποι των Σέλτικς ετοίμασαν ένα βίντεο-φόρο τιμής για να το δείξουν πριν από το παιχνίδι, αλλά ο 29χρονος Αϊζάια τους ζήτησε να μην το προβάλλουν.

Επίσημα, η δικαιολογία είναι πως δεν θα παίξει και μάλλον δεν θα βρίσκεται καν στο γήπεδο, αλλά ανεπίσημα είναι χολωμένος από τη συμπεριφορά των παραγόντων της πρώην του ομάδας, που τον θεώρησαν αναλώσιμο.

Δείτε το video:

Isaiah Thomas Official Cavaliers Debut, Full Highlights vs Blazers (2018.01.02) - 17 Pts

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ