Αθλητισμος

Τελικός κυπέλλου: Δεκαέξι συλλήψεις και «ψυγείο» για τους διαιτητές

Φωτοβολίδες, βεγγαλικά, καπνογόνα, ναρκωτικές ουσίες ανάμεσα στα ευρήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40940-86965.jpg

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα δεκαέξι άτομα που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις το Σάββατο, πριν, κατά τη διάρκεια και με τη λήξη του αγώνα για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης. Από τους δεκαέξι, οι επτά, πέντε εκ των οποίων ανήλικοι, συνελήφθησαν για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών και καπνογόνων, τέσσερις συνελήφθησαν καθώς «εκτελούσαν» χρέη σεκιούριτι χωρίς άδεια και χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις, δυο συνελήφθησαν για ναρκωτικά, δυο ακόμη για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και ένας γιατί εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση. Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων, οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Παράλληλα, στο «ψυγείο» αναμένεται να μπουν οι διαιτητές Θανάσης Γιάχος και Σταύρος Τριτσώνης για τα «φαλτσοσφυρίγματά» τους στον αγώνα.

Τα λάθη που έκαναν ήταν αρκετά και σημαντικά. Ο παρατηρητής του τελικού τα κατέγραψε και βαθμολόγησε τους δύο ρέφερι με πολύ χαμηλό βαθμό και έτσι είναι πολύ πιθανό να μην οριστούν σε κάποιο από τα επόμενα ματς μέχρι και την λήξη των πλέι-οφ.

Το σημαντικότερο λάθος τους σύμφωνα με τον παρατηρητή είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι στη φάση του χεριού που κάνει ο Μανιάτης στο 68' που σήμαινε και αποβολή του παίκτη του Ολυμπιακού.

Γ.Σ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ