Αθλητισμος

Πηγαίνουν για... σοβαρό έρανο στον Παναθηναϊκό

Με μπροστάρη τον Σπ. Θεοδωρόπουλο και άλλους επιχειρηματίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός, έρανος

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο ιδιοκτήτης της Chipita, είναι από τους ανθρώπους που δίνουν κάθε χρόνο χρήματα στον Παναθηναϊκό, έστω και αν αυτό δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος.

Έπειτα από συνάντηση που είχε με παλαιμάχους του «τριφυλλιού», ο επιχειρηματίας προανήγγειλε ότι θα μπει μπροστάρης σε μια καμπάνια, ώστε να μαζευτούν από τον κόσμο της ομάδας 15 εκατομμύρια ευρώ για να βγει η φετινή σεζόν.

Θα οριστεί ως κατώτερο πλαφόν το 50 ευρώ, οπότε χρειάζονται -στη χειρότερη περίπτωση- 300.000 άτομα. Τόσοι πολλοί αποκλείεται να δώσουν χρήματα στην εποχή που ζούμε, όμως σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να προσφέρουν και κάτι παραπάνω.

chipita-man.jpg

Το πιο ενδιαφέρον της πρώτης συνάντησης (έπεται και δεύτερη την άλλη εβδομάδα με Καραγκούνη, Μπασινά, Σεϊταρίδη) είναι μια αποκάλυψη του Αντώνη Αντωνιάδη, ότι «υπάρχει ένας μάνατζερ επιχειρήσεων, ονόματι Ανδρέας Γαβριηλίδης, που θα μπει στο παιχνίδι με άλλους τρεις επιχειρηματίες».

Η αιτιολογία του τίτλου του κειμένου αφορά τον έρανο που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», αλλά δεν έχει μαζέψει καθόλου χρήματα, αφού κανείς σώφρων φίλος του Παναθηναϊκού δεν θα έδινε λεφτά στον Αλαφούζο ή τους δικούς τους ανθρώπους στη διοίκηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ