Αθλητισμος

Οι τσιρλίντερ της Λοκομοτίβ Κούμπαν προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ του Λονδίνου

Νικήτριες στο διαγωνισμό χορού και ομορφιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38920-83383.jpg

Ενόσω οι ελληνικοί εκπρόσωποί μας διαπρέπουν στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, στο άτυπο, πλην όμως εξίσου ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό τουρνουά χορού και ομορφιάς που διεξάγεται στο περιθώριο του μπάσκετ, οι τσιρλίντερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν κατέκτησαν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Μόσχας και θα είναι εκείνες που θα χορέψουν στο φάιναλ φορ του Λονδίνου.

Στο διαγωνισμό «EFES Dance Square» τέθηκαν αντιμέτωπες οι Άλμπα Βερολίνου, Μπιλμπάο, Τσεντεβίτα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Χίμκι, Λιέτουβος Ρίτας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνικς Καζάν, Ουνικάχα και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο διαγωνισμός περιελάμβανε τρεις ψηφοφορίες στο ίντερνετ (14 - 18 Ιανουαρίου, 28 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου και 25 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου).

Οι Red Drops του Ολυμπιακού διεκδίκησαν την πρόκριση με αρκετά καλά ποσοστά αρχικά, (30,7%), αλλά στη συνέχεια υποχώρησαν, με την τελική τετράδα τελικά να αποτελούν η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζαλγκίρις, (προκρίθηκε απευθείας) και η Άλμπα Βερολίνου, η Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ και η Λοκομοτίβ Κούμπαν που αργότερα κέρδισε την τελική φάση στη Μόσχα, παρουσία κοινού και κριτικής επιτροπής (σε συνδυασμό πάντα με ψηφοφορία από το Διαδίκτυο). Συγκέντρωσε συνολικά το 59,3% των ψήφων, έναντι 25,4% της Αλμπα, 10,2% της Τσεντεβίτα και μόλις 5,1% της Ζαλγκίρις.

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ