Αθλητισμος

Οι Antetokounbros νίκησαν και τον καύσωνα

Σχεδόν 15.000 άτομα βρέθηκαν στη γιορτή που έγινε στο ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική ομάδα μπάσκετ 2005 vs Antetokounbros 92-91 Highlights ("Antetokounbros Event" 2017 Αθήνα)

Τι κι αν ο υδράργυρος άγγιζε τους 35 βαθμούς; Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο περιβάλλον χώρος του ΟΑΚΑ είχε πλημμυρίσει από μικρούς και μεγάλους για το τουρνουά 3 on 3 και τη γνωριμία με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Στο εντυπωσιακό event που έγινε την Κυριακή στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, δεν ήταν λίγοι αυτοί που προτίμησαν το λιοπύρι από το air condition ή την παραλία. Και το βραδάκι, σχεδόν 15.000 άνθρωποι πήγαν στο κλειστό για το δεύτερο ματς επίδειξης (μετά απ’ αυτό της Θεσσαλονίκης) ανάμεσα στην ομάδα των Antetokounbros και την Εθνική του 2005.

Αυτή τη φορά, οι παλαίμαχοι διεθνείς πήραν τη ρεβάνς και νίκησαν με 92-91, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ο εν ενεργεία Νίκος Ζήσης μπορεί να μην έπαιξε, αλλά τον αντικατέστησε επάξια η… μεταγραφή Γιώργος Πρίντεζης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πέτυχε 21 πόντους, αλλά το φοβερό είναι ότι σκόραρε τρίποντα με το δικό του «πεταχτάρι», τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό χέρι!

Η ομάδα των Γιάννη και Θανάση εμφανίστηκε ενισχυμένη σε σχέση με το ματς της Θεσσαλονίκης, καθώς αγωνίστηκε μαζί τους ο τρίτος αδερφός Κώστας, που αγωνίζεται σε γυμνάσιο των ΗΠΑ, ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Κάιλ Χάινς, αλλά και ο Γεωργιανός σέντερ Σερμαντίνι, που στο παρελθόν πέρασε από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και φέτος ήταν συμπαίκτης του Θανάση στη Ανδόρα.

Το event της Αθήνας ήταν άκρως φαντασμαγορικό με τους Vegas να τραγουδάνε (playback ή κάτι τέτοιο), να οργανώνουν ένα επιτόπιο Manequin Challenge, ενώ μοιράστηκαν πολλά δώρα στους παρευρισκόμενους που ήταν κυρίως μικρά παιδιά.

Επίσης, έγιναν μπόλικες πλάκες, όπως σε μια φάση που ο προπονητής της Εθνικής 2005, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκλεψε την μπάλα από τους Αντετοκούνμπο, την έδωσε σε παίκτη του και το ματς συνεχίστηκε σαν να μην τρέχει τίποτα.

Στο τέλος, ο Γιάννης έδωσε ραντεβού για του χρόνου, όπου πρωταρχικός στόχος αυτού και της οικογένειάς του, είναι το ματς να γίνει στο Καλλιμάρμαρο. Με λίγη προσπάθεια στο promotion, θα το γεμίσουν κι αυτό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ