Αθλητισμος

Με 400 εκατ. ευρώ η Ρεάλ δίνει τον Ρονάλντο

Το παρασκήνιο με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359478-744848.jpg

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή, επιμένει να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν αυτό τελικά συμβεί, η Ρεάλ θα κυνηγήσει ένα ποσό το οποίο θα είναι ανεπανάληπτο, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας Marca, οι Μαδριλένοι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με ποσό που συνολικά θα της αποφέρει κέρδος λιγότερο από 400 εκατομμύρια ευρώ!

Ειδικότερα, το ποσό αποχώρησης του Ρονάλντο έχει οριστεί στα 200 εκατ. ευρώ. Όμως ο Πορτογάλος άσος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2021 με άλλα τόσα, έτσι «βγαίνει» το αστρονομικό νούμερο των 400 εκατ. ευρώ. Οι μόνες ομάδες στην Ευρώπη που θα μπορούσαν να δώσουν αυτά τα λεφτά, καθώς ο Ρονάλντο δεν θα παίξει στην Κίνα ή όπου αλλού, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε κάθε περίπτωση, όσα χρήματα κι αν κερδίσει η Ρεάλ από μια ενδεχόμενη πώληση του Ρονάλντο, εντός αγωνιστικών χώρων μάλλον θα βγαίνει χαμένη, καθώς ο Πορτογάλος στις 8 σεζόν που αγωνίζεται με τη φανέλα της έχει σημειώσει 406 γκολ σε 394 αγώνες, έχοντας κατακτήσει συνολικά 12 τίτλους. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ