Αθλητισμος

NBA: Αγκαλιά με τον τίτλο οι Warriors (video)

Πέτυχαν μεγάλο διπλό μέσα στο Κλίβελαντ κι απέχουν μια νίκη από τη στέψη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357975-741639.jpg
EPA/KYLE TERADA

Αυτή τη φορά ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε άξιο σύμμαχο τον Κάρι Ιρβινγκ. Αλλά οι δυο τους δεν έφταναν για να λυγίσουν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι πρωταθλητές εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των δύο άσων των Καβαλίερς και με ανατροπή στο φινάλε νίκησαν 118-113 μέσα στο Κλίβελαντ, κάνοντας το 3-0 στους τελικούς του ΝΒΑ. Ετσι, θέλουν άλλη μία νίκη για να πάρουν το δεύτερο πρωτάθλημα μέσα σε τρία χρόνια, ενώ οι Κάβαλιερς αναζητούν τέσσερις σερί νικες για να ανατρέψουν το σκηνικό. Κάτι, που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά του αθλήματος. 

Ο Ντουράντ έχει βάλει πλώρη για MVP των τελικών, καθώς ήταν πρώτος σκόρερ για την ομαδα του με 31 πόντους, ενώ 30 πέτυχε ο Τόμπσον. Από κοντά κι ο Κάρι με 26 πόντους. 

Για τους γηπεδούχους, ο Λεμπρόν ήταν σταθερά εντυπωσιακός πετυχαίνοντας 39 πόντους, μοιράζοντας 11 ασίστ και κατεβάζοντας 9 ριμπάουντ. Από κοντά και ο Ιρβινγκ με 38 και ένα σωρό από απίθανα καλάθια. Μόνο που στο φινάλε, οι δυο τους κουράστηκαν και έχασαν όλες τις κρίσιμες επιθέσεις που οδήγησαν στην ήττα για την ομάδα τους. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ