Αθλητισμος

Μάντης - Καγιαλής: Με το χρυσό στις αποσκευές αναχωρούν για Ισπανία

Το «χάλκινο» δίδυμο της ιστιοπλοΐας ξεκίνησε το 2017 με πρωτιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
344387-715663.jpg

Για τη Μαγιόρκα της Ισπανίας αναχώρησαν οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο στην ιστιοπλοΐα Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής όπου διεξάγεται το 48ο TrofeoPrincesaSofia από τις 24 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου. Ένα παγκόσμιο γεγονός, που αναμένεται να είναι από τα πιο ανταγωνιστικά events στην ιστορία του συγκεκριμένου θεσμού καθώς αναμένεται να δώσουν το «παρών»  τα κορυφαία πληρώματα παγκοσμίως. Το «χάλκινο» δίδυμο της ελληνικής ιστιοπλοΐας στοχεύει σε μια θέση στο βάθρο, δίνοντας έτσι συνέχεια στη  περσινή τους επιτυχία και τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με επιτυχίες εντός Ελλάδος για τους δύο ιστιοπλόους.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, τερμάτισαν στην 1η θέση για 8η συνεχή χρονιά, στο άκρως ανταγωνιστικό πανελλήνιο πρωτάθλημα «ATHENS EUROLYMP WEEK».

Το επίπεδο δυσκολίας της διοργάνωσης ήταν υψηλό, οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων, αλλά οι χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της απόλυτης κυριαρχίας τους. «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, με μεγάλο ανταγωνισμό και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Καταφέραμε, όμως, να ανταπεξέλθουμε, να προσαρμοστούμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση», δήλωσε ο Παύλος Καγιαλής. «Ήταν μία όμορφη και αρκετά ανταγωνιστική διοργάνωση, όλα πήγαν καλά, όμως τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Ισπανία και το TrofeoPrincesaSofia που ακολουθεί, στο τέλος του Μαρτίου», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Μάντης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ