Αθλητισμος

Ξέρεις τον θρυλικό snowboarder Travis Rice;

Δες τη νέα επική ταινία του «The Fourth Phase» στο Adventure Film Festival

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 587
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327819-677645.jpg

Τον είπαν αξεπέραστο και μοναδικό αλλά ο τύπος είναι κάτι παραπάνω. Αυτός ο μάγος του snowboard, μαζί με το μέντορά του, τον Bryan Iguchi, εξερευνώντας το 2013 τη γενέτειρά του, το Γουαϊόμινγκ, σχεδίασε ένα ταξίδι 26.000 χλμ. με σκοπό να ακολουθήσει τον υδρολογικό κύκλο γύρω από τον Βόρειο Ειρηνικό, εκεί όπου το χιόνι και ο πάγος δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον. 

Και πήρε μαζί τους κάποιους από τους καλύτερους. Τους Mark Landvik, Eric Jackson, Mr Iguchi, Pat Moore, Mikkel Bang, Jeremy Jones, Victor de Le Rue, Ben Ferguson και πολλούς άλλους. Από τις ιαπωνικές Άλπεις στα ηφαίστεια της Ρωσίας και στα απομακρυσμένα μέρη της Αλάσκας, η ομάδα εξερευνά τα ακραία στοιχεία της φύσης, παίρνοντας αξεπέραστα ρίσκα.

Photogallery1

Θα δεις snowboards να πετάνε ψηλά στον ουρανό πάνω από τα χιόνια, απόκοσμα τοπία, ανθρώπους που δεν λογαριάζουν κανένα κίνδυνο, σε αυτό το επικό snowboarding film που παρουσιάζουν το Red Bull Media House σε συνεργασία με την Brain Farm. 

Γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε 4K ultra HD και διαμορφωμένη για Dolby Atmos και Dolby Vision, η ταινία «The Fourth Phase» χαράζει νέα μονοπάτια μέσα από ένα καλλιτεχνικό μείγμα δράσης, σεναρίου και κινηματογράφησης. Ένα film αφιερωμένο στις απεριόριστες δυνατότητες της περιπέτειας και της φύσης. 

Δες το trailer της ταινίας:

Δες τη νέα επική ταινία του θρύλου του snowboard, Travis Rice, την Κυριακή 23/10, στις 21.30, στο Adventure Film Festival! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ