Αθλητισμος

Τέλος ο Αναστόπουλος από τον ΟΦΗ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32160-71810.jpg

Το 2013 δε θα βρει στον πάγκο των Κρητικών τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος υπέβαλλε σήμερα το μεσημέρι την παραίτησή του στους ισχυρούς άνδρες των «ομιλιτών», Ανδρέα Σκεντζο – Μάνθο Πουλινάκη – Νίκο Μαχλά.

Ως αφορμή της απόφασης θεωρείται η κριτική που δέχθηκε ο 55χρονος τεχνικός ύστερα από τον αποκλεισμό – έκπληξη από το κύπελλο Ελλάδας την περασμένη εβδομάδα (ο ΟΦΗ έμεινε έξω από τον Απόλλωνα Σμύρνης). Έτσι μετά από 2.5 χρόνια και 89 παιχνίδια λύθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Συνεργασία που μπορεί να κριθεί ιδιαίτερα πετυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς τις οικονομικά δυσχερείς συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί η κρητική ΠΑΕ.

Τα σενάρια βέβαια δεν άργησαν παρά μόνο λίγα λεπτά να κυκλοφορήσουν. Θέλουν τον «μουστάκια» να κατευθύνεται στον Ατρόμητο που επίσης δεν έχει προπονητή αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραιτήθηκε με τη σειρά του μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Και ο Ατρόμητος, τρίτος στη βαθμολογία της Σουπερλίγκας (σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Τρίπολης), ως μια από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες του πρωταθλήματος και με ευρωπαϊκή προοπτική, διαθέτει σίγουρα έναν από τους πιο ελκυστικούς πάγκους της σεζόν…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ