Αθλητισμος

Η Σάρα, η Mάρα και το κακό συναπάντημα του Κουαλιαρέλα!

Για διαρροή πληροφοριών στον Τύπο μέσω της Σάρα Καρμπονέρο κατηγορεί τον Ίκερ Κασίγιας ο Κριστιάνο Ρονάλντο

43242-97219.jpg
Μιχάλης Λεάνης
ΤΕΥΧΟΣ 406
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
26576-58513.jpg

● Για διαρροή πληροφοριών στον Τύπο μέσω της Σάρα Καρμπονέρο κατηγορεί τον Ίκερ Κασίγιας ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Confidencial Digital». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θεωρεί ότι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ακούει προσεκτικά όσα λέγονται στα αποδυτήρια της ομάδας όχι γιατί είναι αρχηγός και αυτό είναι καθήκον του, αλλά γιατί αργότερα τα μεταφέρει στη σύντροφό του, μία από τις γνωστές δημοσιογράφους στην Ισπανία.

● Το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ υπογραμμίζει ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που προκαλούν τη... θλίψη του «CR7», ο οποίος έχει επηρεαστεί από τα χλευαστικά σχόλια των συναδέλφων του μετά τη βράβευση του Αντρές Ινιέστα από την UEFA. Εγώ, πάλι, λέω ότι μάλλον από ζήλια ο πιτυριδοκτόνος τα σκέφτεται όλα αυτά. Πληκτρολογήστε στο google το όνομα Sara Carbonero και δείτε τις φωτογραφίες της κυρίας, μετά πληκτρολογήστε τις αγαπητικιές του Ρονάλντο και κάνετε τη σύγκριση!

● Οι κακές σχέσεις πάντως του Ρονάλντο και του Κασίγιας φάνηκαν όταν ο Πορτογάλος πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League και ο διεθνής τερματοφύλακας ούτε πανηγύρισε.

● Αντίθετα, στην Μπαρτσελόνα όλα κυλάνε ήρεμα. Η Μπαρτσελόνα ρίσκαρε πολύ για να μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γρανάδα, σύμφωνα με τον Τίτο Βιλανόβα, αλλά χωρίς ρίσκο η ζωή θα έμοιαζε με νερόβραστη σούπα. Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν μέχρι το 87΄ «άσφαιροι» και τότε… ξύπνησε ο Γκουαρντιόλα που κρύβει μέσα του ο Βιλανόβα. Φουλ επίθεση και πυρ ομαδόν!

● Οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα, με 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. «Αν κοιτάξουμε τις περασμένες αγωνιστικές περιόδους θα δούμε ότι παραδοσιακά ο Σεπτέμβρης είναι δύσκολος και το ότι έχουμε 15 πόντους είναι πολύ θετικό. Όπως έχω ξαναπεί γνωρίζω ποιες είναι οι δυσκολίες της δουλειάς, αλλά θέλω να συνεχίζω να κερδίζω. Δεν νιώθω πρόσθετη πίεση μετά το νικηφόρο σερί της ομάδας» συμπλήρωσε.

● Ο Βιλανόβα προτίμησε να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας τον Άλεξ Σονγκ, γιατί όπως δήλωσε «πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο στα πόδια του», ενώ για τον Σεσκ Φάμπρεγας υποστήριξε ότι είναι ενθουσιασμένος με την απόδοσή του, απλά χρειάζεται περισσότερη τύχη στην τελική προσπάθεια.

● Αλλά δήλωση Καταλανού κόουτς χωρίς… αγκάθια για τη μισητή Βασίλισσα είναι, όπως πολύ σοφά είχε δηλώσει κάποτε η εκπληκτική μουσικός Λόρι Αντερσον, ουρανός χωρίς σύννεφα. Ένα άχαρο πράμα πάνω από το κεφάλι σου. Η Ρεάλ αγωνιζόταν την Κυριακή με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά ο προπονητής των Καταλανών δεν θα παρακολουθούσε την αναμέτρηση:

«Θα φτιάξω παέγια, θα πάω σινεμά, θα ξεκουραστώ. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα μου στείλει ένα μήνυμα».

● Τέτοια ακούει ο Μουρίνιο και ξημεροβραδιάζεται μπροστά στον καθρέφτη του ρωτώντας να μάθει ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής στον πλανήτη γη!

● Que est que c’est Πολ Πογκμπά; Το εγκώμιό του έπλεξε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά τη νίκη με σκορ 2-0 της Γιουβέντους επί της Κιέβο Βερόνα. Μιλάμε για το 19χρονο Γάλλο μέσο αρχηγό της Εθνικής U-19, που παράτησε τη Μάντσεστερ για να φορέσει τη φανέλα της Γιούβε. Στη «Γηραιά Κυρία» αποφάσισαν να ξεκουράσουν τον Αντρέα Πίρλο και ο Γάλλος χαφ άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε, πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση.

● «Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας κόντρα στην Κιέβο, αφού αμύνθηκαν καλά και χρειάστηκε να δείξουμε υπομονή» ανέφερε ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε, που είναι τιμωρημένος μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στάθηκε στο ντεμπούτο του 19χρονου: «Έδειξε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και έχει μέλλον με αυτό το σύλλογο. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να τα πάει καλά στην Ιταλία».

● Καταλήγοντας, ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την εκπληκτική εμφάνιση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα: «Είναι σε περίοδο φόρμας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται να τα δουλέψει περισσότερο, αλλά η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία μετά το 2-0».

● Όλα τα λεφτά η δήλωση του Κουαλιαρέλα μετά το ματς με την Τσέλσι στο Στάνφορντ Μπριτζ. Ήρθε από τον πάγκο αντικαθιστώντας τον Τζιοβίνκο, πέτυχε το χρυσό γκολ της ισοφάρισης και αν ήταν λίγο πιο τυχερός και η μπάλα δεν έβρισκε δοκάρι θα πετύχαινε κι αυτό της νίκης, υπογράφοντας μία από τις σημαντικότερες ανατροπές στην ιστορία του θεσμού.

● «Μετά το γκολ έτρεξες στον πάγκο και πανηγύρισες με τον προπονητή Μάσιμο Καρέρα, που σημαίνει ότι αποδέχεσαι απόλυτα την απόφαση του προπονητικού τιμ να μην ξεκινάς σαν βασικός» ήταν η διαπίστωση του δημοσιογράφου. Για να εισπράξει την απάντηση, βουτηγμένη στην ειλικρίνεια του Κουαλιαρέλα: «Έτρεξα στον πάγκο για να αφιερώσω το γκολ στον Μάρκο Στοράρι (σ.σ. αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Γιούβε) και βρέθηκε ο Καρέρα μπροστά μου. Τι να κάνω;;;» ➜ info@athensvoice.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ