Αθλητισμος

Προκρίθηκαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Την Παρασκευή στην κλήρωση για την επόμενη φάση του Europa League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
104762-207995.jpg

Την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa Leugue πήραν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος. Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν 1-1 εκτός έδρας με τη σλοβακική Σπαρτάκ Τρνάβα την οποία είχαν κερδίσει 1-0 στην Τούμπα, ενώ ο Ατρόμητος κέρδισε στο Περιστέρι τη σουηδική ΑΙΚ Στοκχόλμης, την οποία είχε νικήσει και εκτός έδρας με 3-1. Οι δύο ελληνικές ομάδες θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς με πολλές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά δέχθηκε εκείνος γκολ στο 33ο λεπτό σε λάθος της άμυνας (Όλσεν) και πέναλτι που αξιοποίησε ο Σάμπο. Ο Κωνσταντινίδης ύστερα από ωραία ενέργεια του Κοροβέση έφερε με κεφαλιά το παιχνίδι στα ίσια στο 48’, ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες από το 67’ όταν αποβλήθηκε ο Σκόνδρας, όμως δεν κινδύνεψε μέχρι το τέλος και πανηγύρισε την πρόκριση.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση. Η ομάδα ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μαρσελίνιο στο 67’. Νωρίτερα, στο 53’, το ματς είχε διακοπεί για 48 λεπτά εξαιτίας ενός προβλήματος στην ηλεκτροδότηση των προβολέων.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ