Health & Fitness

Με παρέα στην πόλη!

H στήλη για το τρέξιμο στην πόλη

aggeliki-kosmopoulou_1.jpg
Αγγελική Κοσμοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79031-159549.jpg

Τρέχοντας στην πόλη, μαθαίνεις να κοιτάζεις αλλιώς. Μαθαίνεις να σηκώνεις το βλέμμα και να το αφήνεις να σταθεί σε σημεία που καθημερινά τα αγνοείς μες στη βιασύνη της μέρας. Μαθαίνεις να στέκεσαι στις ομορφιές, να παρατηρείς, να αντιλαμβάνεσαι τη στιγμή με όλες τις αισθήσεις. Βρίσκεις τις δικές σου συντεταγμένες και νιώθεις καινούργιες ακόμα και τις πιο γνώριμες διαδρομές.

Το τελευταίο adidas open run για το 2014 μάς ξαναγυρίζει στην καρδιά της πόλης. Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, λίγο πριν μπει ο χειμώνας, τρέχουμε μαζί στο κέντρο της Αθήνας, γνωρίζοντάς την με τον μοναδικό τρόπο του δρομέα. Με τον τρόπο μας.  

Ξεκινάμε στις 6.30 από το Ζάππειο κι ακολουθούμε πορεία γνώριμη σε δύο εναλλακτικές διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, κατάλληλες για όλους τους δρομείς. Δένουμε τα κορδόνια μας και βγαίνουμε στο Σύνταγμα, στο Θησείο, στην Πλάκα. Τρέχουμε στη σκιά της Ακρόπολης και στην ησυχία της αρχαίας πόλης, ανάμεσα στα μνημεία, αλλά και στους πολύβουους δρόμους, μέσα στον κόσμο, στα μέρη που καθημερινά απλώς διασχίζουμε ή προσπερνάμε. Ξαναμαθαίνουμε την Αθήνα βήμα-βήμα, δίνοντας το δικό μας χρώμα στο κέντρο. Όπως σε όλα τα adidas open runs το τρέξιμο γίνεται γιορτή, με μια μεγάλη δρομική παρέα, ζωντανή μουσική στη διαδρομή, drummers που ανεβάζουν το ρυθμό, energy drinks και body painting. Και, καθώς ο Οκτώβριος είναι μήνας προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες, στον τερματισμό θα υπάρχει wellness area για να ζητήσουμε συμβουλές διατροφής από ειδικούς διατροφολόγους, να κάνουμε δωρεάν σπινθηρογράφημα και λιπομέτρηση, μα και να χαλαρώσουμε με ένα ευχάριστο μασάζ μετά την προσπάθεια.

image

Έλα κι εσύ στη μεγαλύτερη running παρέα της πόλης: https://www.facebook.com/events/632806033503169/?fref=ts

#BoostAthens downtown

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ