Health & Fitness

Δρομέας σπάει το πόδι της, αλλά ολοκληρώνει τον αγώνα μπουσουλώντας (video)

Ο μαραθώνιος που συγκίνησε την Ιαπωνία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Radio Birdman - New Race (25/10/2018 Live @ Fuzz Club, Athens, Greece)

Μία έφηβη δρομέας συγκίνησε την Ιαπωνία όταν στα τελευταία μέτρα του μαραθώνιου έσπασε το πόδι της αλλά δεν το έβαλε κάτω και έφτασε μέχρι τέλους. Πρόκειται για τη 19χρονη φοιτήτρια Rei lida η οποία έτρεχε τα 2,6 μίλια από έναν μαραθώνιο 26 μιλίων. Η 19χρονη ένιωσε περίεργα στα τελευταία 200 μέτρα, όταν ξαφνικά έσπασε το πόδι της. Τότε, αντί να τα παρατήσει, ολοκλήρωσε τα μίλια που της αναλογούσαν μπουσουλώντας ώστε να μπορέσει να συνεχίσει η επόμενη αθλήτρια της ομάδας της.

Η προσπάθεια της 19χρονης έκανε τον γύρο του κόσμου, ενώ μία άλλη συγκινητική στιγμή του αγώνα ήταν όταν ο φακός συνέλαβε τη συναθλήτρια της φοιτήτριας να δακρύζει.

Η 19χρονη μετά τον τραυματισμό της ρωτήθηκε από κριτή του αγώνα, αν επιθυμεί να εγκαταλείψει. Τότε εκείνη ρώτησε πόσα μέτρα της απομένουν και αποφάσισε να συνεχίσει. «Αγωνιζόμουν να αποφασίσω αν πρέπει να την σταματήσω, αλλά αισθάνθηκα ότι θα τα καταφέρει καθώς ήταν σχεδόν στο στόχο της», είπε ο ένας κριτής. Η νεαρή τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και την περιέθαλψαν για τον τραυματισμό της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ