Αυτοκινηση

Skoda One, τo πρόγραμμα με σημαντικά οικονομικά οφέλη!

Όφελος που φτάνει έως και τις €5.000 για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
ΤΕΥΧΟΣ 723
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
av-s-skoda-m-g-2.jpg

Ο Θωμάς Κ. Ευθυμίου γράφει για το πρόγραμμα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου Skoda One

Η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου δεν αποτελεί μονοσήμαντη επιλογή. Οι νέες ανάγκες των αγοραστών που πλέον δεν έχουν ηλικιακούς ορίζοντες, ή κοινωνικά κριτήρια, η πληθώρα νέων τεχνολογιών που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα, αλλά και η αυξημένη παράμετρος της χρηστικότητας των οχημάτων, διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου. Φυσικά, το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου η πολυετής κρίση άλλαξε και τις δικές μας συνήθειες και επιλογές, αφού πλέον αναζητάμε ένα αυτοκίνητο που να τα έχει όλα, αν αυτό είναι δυνατόν. 

Την ανάγκη αυτή αφουγκράστηκε η Skoda Greece και δημιούργησε το πρόγραμμα «Skoda One - Καθαρή Αυτοκίνηση», το οποίο προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη για την απόκτηση ενός καινούργιου, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας μοντέλου της μάρκας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα μοντέλα Fabia, Scala, Octavia, Karoq και Kodiaq, ενώ το όφελος ξεκινά από €1.000 και φτάνει έως και €5.000, ανάλογα με το μοντέλο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το «Skoda One - Καθαρή Αυτοκίνηση» ισχύει για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων και έχει διάρκεια έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

av-s-skoda-m-2.jpg

Καθαρή αυτοκίνηση και οφέλη

H Skoda, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό νέο πρόγραμμα για πιο «καθαρή» αυτοκίνηση –ο Skoda One–, καθιστά την απόκτηση ενός νέου μοντέλου της μάρκας, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, να γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ! Μέσα από το πρόγραμμα παρέχεται σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως και €5.000, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2.
Στο «Skoda One - Καθαρή Αυτοκίνηση» συμμετέχουν τα περισσότερα από τα μοντέλα της Skoda, προσφέροντας σημαντικό όφελος ως ακολούθως: Fabia petrol: όφελος €1.000, Scala petrol: όφελος €1.500, Octavia Diesel/CNG: όφελος €2.000, Karoq petrol: όφελος €3.500 και Kodiaq petrol: όφελος €5.000. Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «Skoda On - Finance», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου Skoda εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar-Skoda ή να επισκεφθούν τον ιστότοπο  www.skoda.gr/company/kathari-autokinisi.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ