Αυτοκινηση

Six appeal

Οι Sebastien Ogier - Julien Ingrasia με Ford Fiesta WRC κατέκτησαν τον 6ο τίτλο τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, σε μία χρονιά που χαρακτηρίζεται ως η πλέον συγκλονιστική των τελευταίων χρόνων!

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
ΤΕΥΧΟΣ 680
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4-meeke-corsica1.jpg

Μία χρονιά που κράτησε 11 μήνες και αποδείχθηκε η πιο εντυπωσιακή της τελευταίας δεκαετίας, ολοκληρώθηκε με ένα, δίκαιο θα το αποκαλούσαμε, αποτέλεσμα: Οι Γάλλοι Ogier - Ingrassia με Ford Fiesta WRC της M-Sport κατέκτησαν τον 6ο τους συνεχόμενο τίτλο οδηγών/συνοδηγών, ενώ η Toyota επέστρεψε στον θρόνο των κατασκευαστών μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Μία σεζόν που ξεκίνησε από το λαμπερό Monte Carlo και ολοκληρώθηκε στην Ωκεανία, όπου και ξεκαθάρισε το τοπίο των τίτλων. Έντεκα μήνες αγωνίας, συναγωνισμού, ένα παιχνίδι ικανοτήτων, τύχης, ατυχίας, με χαρές και στενοχώριες, τελείωσε με ένα εντυπωσιακό αποτύπωμα: τα ράλι βρίσκονται και πάλι στην κορυφή των σπορ. Είχαν την ένταση, το απρόβλεπτο, το ταξίδι σε όλες τις ηπείρους, πλέον έχουν και έντονο συναγωνισμό.

Δεν θα αναλωθούμε σε αναλύσεις. Δεν έχει νόημα, άλλωστε δεν είναι και το ζητούμενο σε αυτήν εδώ την έκδοση. Ζούμε στην εποχή της εικόνας και το WRC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι) «μιλάει» μέσα από τις εικόνες του! Σας μεταφέρουμε ένα ημερολόγιο εικόνας από 13 φωτογραφίες που διαλέξαμε και που αντιπροσωπεύουν –δεν εικονίζονται οι νικητές– καθέναν από τον αγώνα που συμπεριλαμβανόταν στο WRC. Καλή τέρψη!

Neuville Monte
Neuville Monte

Sweden
Sweden

Pedro Heller Mexico
Pedro Heller Mexico

Meeke Corsica
Meeke Corsica

Tanak Argentina
Tanak Argentina

Latvala Portugal
Latvala Portugal

 Ostberg Sardegna
Ostberg Sardegna

Neuville Finland
Neuville Finland

Evans Germany
Evans Germany

Turkey Ogier
Turkey Ogier

Mikkelsen Wales
Mikkelsen Wales

Loeb Catalunya
Loeb Catalunya

Breen Australia
Breen Australia


Φωτογραφίες: RBCP

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ