Αυτοκινηση

To «δωρικό» Audi Q2

Ένα αστικό μοντέλο με νέα γεωμετρικά στοιχεία σχεδίασης

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
auto_-_kentriki.jpg

Τι είναι

Το compact SUV, ένα όχημα πόλης για καθημερινή οδήγηση και ψυχαγωγία, ενώνοντας την δυναμική σχεδίαση με το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας.

Τα συστήματα συνδεσιμότητας, infotainment και υποβοήθησης είναι εφάμιλλα αυτοκινήτων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Γνωριμία

Το Audi Q2 επεκτείνει την οικογένεια μοντέλων Q της Audi σε μικρότερες κατηγορίες και διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία το καθιστούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό μοντέλο.

Οι αγοραστές του Q2 μπορούν να ρυθμίσουν πολλές πτυχές της εμφάνισης του αυτοκινήτου τους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, μέσα από τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Πρόσθετα μέρη, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με την έκδοση, δίνουν στο SUV μία sport ή τυπική off-road εμφάνιση.

Εκτός από τη βασική έκδοση διατίθεται επίσης και στις εκδόσεις Sport και Design. Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης είναι υπερπλήρης διαμορφώνοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό μοντέλο, ενώ είτε χρησιμοποιείται για μια off-road περιπέτεια ή για την καθημερινή οδήγηση σε μια μεγάλη πόλη, είναι το όχημα για όλες τις συνθήκες.

auto_2.jpg

Διατίθεται με 6 κινητήρια σύνολα: 2 TFSI και 4 TDI κινητήρες των οποίων οι ιπποδυνάμεις κυμαίνονται από 116 έως 190 ίππους. Το πρόγραμμα των κινητήρων ακολουθεί την αρχή του rightsizing, με την οποία βρίσκεται ισορροπία μεταξύ κατηγορίας οχήματος, κυβισμού, ισχύος, ροπής και συμπεριφοράς απόδοσης σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης. Ο κυβισμός των κινητήρων του Q2 είναι από 1.000 έως 2.000 κ.ε.

Με τον προαιρετικό εξοπλισμό Audi virtual cockpit μπορείτε – διαισθητικά και σε ψηφιακή μορφή. Λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπου τις χρειάζεστε: πάντα στο ύψος των ματιών.

Εκτός αυτού, η τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών του προαιρετικού συστήματος πλοήγησης MMI Navigation plus φροντίζει για μια εποπτική εικόνα, σε μια έγχρωμη οθόνη 8,3 ιντσών. Χάρη στο προαιρετικό Audi smartphone interface, πολλές από τις αγαπημένες σας εφαρμογές απέχουν πάντα μόνο ένα κλικ.

auto_1.jpg

Οι τιμές των Audi Q2 αρχίζουν από τις τιμή από 25.030 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ