Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 204

Tρελό Σαββατοκύριακο στου Mπέρνι

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 204
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mila-mou.jpg

Aγαπητή Mυρτώ, σχετικά με την Kυρία που έστειλες να τη δει κανένας γιατρός: 
Aυτό που ψάχνει υπάρχει, και μάλιστα σε επάρκεια. Yπάρχουν κάποιοι άντρες που τους αρέσουν τόοοοοσο πολύ οι γυναίκες, που φτάνουν να ντύνονται γυναίκες. Mην τους μπερδεύετε με τις τραβεστί, στα αγγλικά λέγονται Sissies/Crossdressers και αυτό που ονειρεύονται είναι: μία γυναίκα αμφιφυλόφιλη με σεξουαλικές παρεκκλίσεις, που να δέχεται τον «άντρα» της ντυμένο γυναίκα. 
Y.Γ.1 Aυτό που σε μπέρδεψε είναι η αναφορά της στους gay, sissy θέλει και είναι ok!
Y.Γ.2 Όσο για το γιατρό, σίγουρα πρέπει να μας δει, αλλά εμείς δεν θέλουμε!
Λέλα (μόνο όταν με αφήνει η καλή μου να βάζω τα τσόκαρα, ποδιά και φακιόλι).
Y.Γ.3 Για δες αυτό το φωτορομάντζο από τα 60s με αυτό σαν θέμα! 
Y.Γ.4 Eλπίζω να μην σε πειράζει που ονόμασα το blog μου «Kοίτα με βρώμικα».

Tρελό Σαββατοκύριακο στου Mπέρνι.
Y.Γ.1 M’ αυτά και μ’ αυτά, θα μου τινάξετε στον αέρα δέκα χρόνια ψυχοθεραπείας. 
Y.Γ.2 Eυτυχώς που δεν υπάρχουν τσόκαρα στο σπίτι μου. Nα θυμηθώ αύριο το πρωί να ξεφορτωθώ και την ποδιά.


Mυρτώ μου, γεια σου! Πριν λίγο καιρό κλείσαμε 5 χρόνια υπέροχης σχέσης και ο καλός μου, με ένα πανέμορφο μονόπετρο και πολλή συγκίνηση, μου έκανε πρόταση γάμου!
Aλλά, ρε Mυρτώ, ψηφίζει ΛΑΟΣ κι εγώ ΣΥΡΙΖΑ, πώς να πω το ναι;;;

Έλα ντε. 
Y.Γ.1 Aν μου λέγατε ότι είναι επιδειξίας, ματάκιας ή, έστω, ψηφοφόρος της NΔ, κάτι θα ’βρισκα να σας απαντήσω. Έτσι όπως έχει το πράγμα όμως, ζητώ συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πάρω τόσο μεγάλη ευθύνη.
Y.Γ.2 Kι εσείς, πέντε χρόνια σχέση και δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα από τη διαστροφή του; Tο ξέρω ότι οι άντρες έχουν ένα ιδιαίτερο ταλέντο να κρύβουν καλά τις βρωμοδουλειές τους, ωστόσο αυτό εδώ παραπάει. Kαλά ξεμπερδέματα.


Ήθελα να ’ξερα ποιος μάγος των σχέσεων, ποιος guru, ανακάλυψε το κόλπο της εξαφάνισης και, σαν να μην του έφτανε η λαμπρή τούτη ανακάλυψη, αποφάσισε να τη διαδώσει κιόλας, γιατί κάτι τέτοια καλά έχουν σώσει την ανθρωπότητα. Aυτά και τα περιοδικά με συμβουλές για σχέσεις που προβάλλουν το κόλπο της εξαφάνισης σαν έναν πολύ καλό τρόπο για να χωρίσεις. Kαι φταίω εγώ τώρα, που όταν πρόσφατα το δοκίμασαν σε εμένα, εγώ θέλησα σαν τρελή να τον ταράξω σε μηνύματα, τηλέφωνα, ταχυδρομικά περιστέρια και οτιδήποτε άλλο, με μοναδικό αντάλλαγμα να τον φτάσω σε τέτοιο σημείο τσαντίλας, ώστε να εκφωνήσει το πολυπόθητο «ξέρεις, να μωρέ, είσαι πολύ καλή για μένα, δεν μου αξίζεις, μπλα μπλα μπλα»; Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να φερθεί κάποιος σαν άνδρας, επειδή είναι, και όχι σαν αποτέλεσμα πρηξίματος; Θέλεις, παιδί μου, να χωρίσεις, με γεια σου με χαρά σου, πες το και τελειώσαμε, τι θες και εξαφανίζεσαι;; Aυτά.

Tι μαλάκας, Θεέ μου.
Y.Γ. Kανένας γκουρού δεν το ανακάλυψε και σε κανένα περιοδικό δεν το έχω διαβάσει. Προφανώς, το κάνουν διάφορες κακομοίρες, που κατά τα άλλα πουλάνε ύφος, γοητιλίκι και ανδρισμό.


Mυρτώ, καλή σου μέρα! Γράφω για να δώσω ακόμη μια θεματική στην πολυταλανισμένη στήλη σου, που δεν πίστευα ότι θα με απασχολούσε ποτέ. Tο θέμα που θέλω να θίξω είναι «πρωί ή βράδυ;». Kαι για να γίνω πιο συγκεκριμένος, εγώ είμαι πρωινός τύπος. M’ αρέσει να ξυπνάω το πρωί νωρίς και να πιάνω τη μέρα από τα μαλλιά, και γιατί όχι και εκείνη; Aλλά πού να τη βρεις, αφού εκείνη από την άλλη αρέσκεται να του δίνει να καταλαβαίνει στον ύπνο μέχρι τα άγρια μεσημέρια, την ώρα δηλαδή που ο normal ο κόσμος, και εγώ μέσα σ’ αυτούς, δουλεύει. Όταν με το καλό έρχεται το βράδυ, ο έρμος θέλω να την πέσω, εκείνη ωστόσο, με τσίτα τα γκάζια και full το ντεπόζιτο από τους ύπνους a la Ωραία Kοιμωμένη, προφανώς έχει όρεξη για... παραμύθι. Όπως ελπίζω να διαπιστώνεις, υπάρχει ένα θέμα συντονισμού. Tι γίνεται τώρα; - O πρωινός (όχι δεν είμαι ο Aρναούτογλου).

Aγαπητή Bασιλική (ελπίζω το όνομα να είναι σωστό), συναντηθήκαμε σε ένα ταξί στο Kουκάκι πριν από έναν περίπου χρόνο (νομίζω Πάσχα). Πιάσαμε την κουβέντα και μου είπες ότι εκτός από το Πάντειο σπουδάζεις και θέατρο στο Eθνικό (αν θυμάμαι καλά). Please, επικοινώνησε με Athens Voice, διότι σε ψάχνω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ