1821 Digital Gallery
Μίλα μου βρώμικα
ΤΕΥΧΟΣ 638
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα 638

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει ηλικία που να μη θες να τη σπάσεις στη μαμά σου
Αγαπητή Μυρτώ, σε χαιρετώ. Θα ήθελα να θέσω προς εσένα και τους αναγνώστες της στήλης το εξής «βρώμικο» και βασανιστικό ερώτημα. Γιατί οι γυναίκες που είναι σε θέση να καταλάβουν ακρωνύμια, λέξεις ή συμβολισμούς όπως, BDSM, 24/7, Dom, Sub, fetish κτλ, έχουν υψηλό Δείκτη Νοημοσύνης (IQ) αλλά, δυστυχώς, εξίσου υψηλό Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) (ή ηλικία), ή, ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή χαμηλό ΔΜΣ αλλά και χαμηλό IQ (ή ηλικία); Είναι τόσο εξωτικό είδος στην Αθήνα οι γυναίκες με τους Δείκτες τους στα φυσιολογικά όρια και μια ηλικία που να μας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι πραγματικά έχουν ενδιαφέροντα γούστα και δεν προσπαθούν απλώς να εντυπωσιάσουν την κολλητή τους ή να την σπάσουν στη μαμά τους; Αναμένω την επιστημονική σου γνώμη. - Κακός Νίκος
 

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει ηλικία που να μη θες να τη σπάσεις στη μαμά σου, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Όσο για το ερώτημά σας, η επιστημονική μου γνώμη δεν έχει να κάνει με τις γυναίκες και τους δείκτες τους αλλά με τη μανία να τις στριμώχνετε αφελώς σε στερεοτυπικά κουτάκια aka έξυπνες και άσχημες γριές ή όμορφες και ηλίθιες πιτσιρίκες. Πιστεύω λοιπόν ότι η δογματική συλλογιστική πορεία της σκέψης σας μάλλον σε ύφαλο σας έχει οδηγήσει οπότε μήπως να το πάρετε αλλιώς μπας και ο ουρανός γίνει πιο γαλανός; Για σας το λέω, εγώ σκασίλα μου, δεν έχω σχεσικά προβλήματα, είμαι ταγμένη στην τέχνη.


Αγαπημένη Μυρτώ, μετά από πολλές αναγνώσεις της στήλης σου πήρα την απόφαση να σου μιλήσω βρώμικα. Τόσο βρώμικα που ίσως χρειαστείς αποσμητικό. Ή μήπως όχι; 17 με χιούμορ, όνειρα, τρέλα και κατανόηση. Μέχρι στιγμής όμως από βρωμιές ελάχιστες για την ηλικία μου. Κανονική σχέση με αγόρι ούτε με το κιάλι. Το πρόβλημά μου είναι ότι τα αγόρια της ηλικίας μου τα θεωρώ όλα ανώριμα για σχέση και όταν γίνεται κάτι με μεγαλύτερο δεν μπορώ να κάνω σχέση για πολλούς λόγους... Τι να κάνω, ρε Μυρτώ, θέλω να βρωμιστώ επιτέλους! 

Υ.Γ. Μου αρέσουν κατά καιρούς αγόρια στην ηλικία μου και αρέσω και εγώ σε κάποιους. Το θέμα είναι ότι δεν είναι το ίδιο άτομο αυτός που μου αρέσει και αυτός που του αρέσω. Τόσο απλό!
 
Αυτό που λέτε στο υστερόγραφο δεν συμβαίνει μόνο στη δική σας ηλικία, έτσι γίνεται το πράγμα στο γκομενικό και έτσι θα γίνεται εσαεί και καλά κάνει διότι έτσι ακριβώς δικαιολογείται ο τεράστιος μεθυστικός ενθουσιασμός που μας συνεπαίρνει όταν βρούμε φάιναλι το άλλο κομματάκι της κόπιτσας και κουμπώσουμε. 

Υ.Γ. Νομίζω πως το πρόβλημά σας δεν είναι οι άλλοι αλλά το γεγονός ότι δεν έχετε αποφασίσει ακόμα αν θέλετε ή δεν θέλετε σχέση.


Μυρτούδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... η ιστορία πάει κάπως έτσι, αυτή 22, αυτός 30! Μια σχέση από την αρχή με πολύ έρωτα, πάθος, τρέλα όλα τα συναισθήματα σε βαθμό που ξέρεις ότι ίσως και να μην ξαναζήσεις κάτι τέτοιο! (σίγουρα δεν θα ξαναζήσεις κάτι τέτοιο!!!). Μια σχέση που τα είχε όλα, ήταν οι καλύτεροι φίλοι, εραστές, ζευγάρι τα πάντα! Η κοπέλα κυκλοθυμική, αυτός την αγαπάει και τη δέχεται με όλα τα πάνω κάτω κάνοντας πολύ, πάρα πολύ υπομονή. Κάπως έτσι πέρασαν 2 χρόνια περίπου. Η κοπέλα και μαζί και ο εγωισμός της και φυσικά η κυκλοθυμία αποφασίζουν να χωρίσουν μια σχέση που κάπου στην πορεία κάτι έχασε. Τι έχασε; Τη φλόγα και το πάθος! Πώς τα έχασε; Εύκολα όπως όλες οι σχέσεις (σχεδόν όλες!) που ξεκινούν παθιασμένα! Πολλά λόγια και όμορφα ειπώθηκαν και από τους δυο! Αποφασίζουν λοιπόν να μείνουν φίλοι ή τουλάχιστον να κάνουν αυτή την προσπάθεια καθότι και οι δυο θέλουν να υπάρχουν ο ένας στη ζωή του άλλου. Δεν γίνεται! Κάθε φορά που συναντιούνται υπάρχει μια σπίθα, δεν κάνουν κάτι όμως, γιατί και οι δυο είναι σε άλλη σχέση! Η κοπέλα κάνει νέα σχέση μετά από λίγο και αυτός εμφανίζεται με σχέση! Και οι δυο παθαίνουν ένα κοκομπλόκο, Μυρτούδι μου! Σκέφτονται ο ένας τον άλλο άλλοτε πολύ και άλλοτε καθόλου, το πρώτο βήμα πάντα το κάνει αυτός καθότι η κοπέλα εγωίστρια! Ξαφνικά μετά από πολλούς καβγάδες και φασαρίες συναντιούνται και είναι άνετοι και ξαφνικά τα γιατί χωρίσαμε και τώρα τι θα κάνουμε και κανείς δεν λέει τώρα τι θέλουμε;;; Αν αυτό που ζήσαμε τελείωσε; Τι θα γίνει αν είμαστε ξανά μαζί; Να χαλάσω μια σχέση που είναι στην αρχή της; Γιατί να μη δώσω μια ακόμα ευκαιρία στο νέο άνθρωπο που έχω δίπλα μου; Και κάπως έτσι, γεμάτο ερωτήματα το κεφάλι μου, Μυρτώ μου, πάει να σπάσει! Γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις να είναι τόσο δύσκολες; Γιατί να τις κάνουμε δύσκολες; 

Μη σας πάρω στο λαιμό μου, όμως το άλλοτε πολύ και άλλοτε καθόλου με βάζει σε υποψίες που έχουν να κάνουν με την παρούσα σχέση. Δλδ. όταν είμαι καλά όλα οκ, και όταν στραβώνω σκέφτομαι τον εξιδανικευμένο παλιό έρωτα. Και πιστέψτε με, πάντα υπάρχει λόγος που χωρίζουν οι άνθρωποι.
 

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5