Visual Browsing
Πώς ξεχωρίζεις ένα καλό στρώμα για ύπνο;

Πώς ξεχωρίζεις ένα καλό στρώμα για ύπνο;

Πώς δημιουργούνται τα ελληνικά στρώματα της Check Mat
Τα χαρακτηριστικά των αγαπημένων στρωμάτων της Check Mat και η δοκιμή που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι, αν μας ρωτούσαν να απαριθμήσουμε τις απολαύσεις της ζωής, σίγουρα θα βάζαμε τον ύπνο και την ξεκούραση ανάμεσά τους. Μπορεί ο καλός ύπνος να εξαρτάται και από αρκετούς εξωγενείς παράγοντες, σίγουρα μπορούμε και εμείς να διασφαλίσουμε την ποιότητά του με τις επιλογές μας, η σημαντικότερη των οποίων είναι η επιλογή του στρώματος. Πόσοι θυμάστε τον τελευταίο καλό ύπνο που κάνατε ή μάλλον πόσοι θα θέλατε να τον επαλαμβάνετε κάθε μέρα;

 

 

Η απάντηση στην τελευταία ερώτηση είναι καθολική. Και εκεί ακριβώς είναι που πρέπει να σκεφτούμε τι απαιτείται πέρα από τον καλό αερισμό, τα μαξιλάρια και την... ησυχία μας για να γίνει ένας καλός ύπνος. Ναι, η απάντηση αυτήν την φορά είναι και προφανής. Το καλό στρώμα. Ή μάλλον το στρώμα που μας ταιριάζει.

Τα χειροποίητα στρώματα της Check Mat μπορούν να αλλάξουν τον ύπνο μας και αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει μόνο με την υψηλή ποιότητα και τον κορυφαίο εργονομικό σχεδιασμό που διαθέτουν. Τα περιορισμένης παραγωγής χειροποίητα στρώματα- 400 ετησίως για τους τυχερούς που θα τα προλάβουν - της ελληνικής εταιρείας βρίσκονται στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας και εγγυώνται και αποδεικνύουν την ποιότητά τους μέσα σε 40 μέρες. ´Η μάλλον σε 40 νύχτες, αφού τόσο είναι το διάστημα που ο καθένας μπορεί να τα δοκιμάσει για να επιβεβαιώσει την επιλογή του.

 

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που έκαναν τόσο αγαπητά τα στρώματα της Check Mat;

Χειροποίητα
Όταν φροντίζεις την κάθε λεπτομέρεια, με τα ίδια σου τα χέρια. Κάθε στρώμα είναι μοναδικό και φτιάχνεται από έμπειρους και άριστους Έλληνες τεχνίτες, είτε όλο στο χέρι είτε ένα μεγάλο μέρος του. Χειροποίητο δηλαδή. Μια λέξη που λίγοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αλλά κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στον ύπνο. Ο ανθρώπινος παράγοντας βοηθάει ώστε η υψηλή ποιότητα κατασκευής, να διασφαλίζεται σε κάθε στάδιο της παραγωγής μας. Η υπογραφή μπαίνει μόνο όταν η ομάδα παραγωγής νιώσει περήφανη για το συγκεκριμένο στρώμα. Η απόλυτη εγγύηση.

Βαμβάκι
Το βαμβάκι είναι το πιο υγιεινό, μαλακό, άνετο φυσικό υλικό της ανθρωπότητας. Παρέχει υπέροχη αίσθηση ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί γύρω από το σώμα μας, διατηρώντας το πάντα στεγνό και άνετο για έναν υγιή ύπνο. Το βαμβάκι είναι το τέλειο κάλυμμα ενός στρώματος που είναι γεμάτο από 100% μαλλί. Αφήνει το σώμα να αναπνέει, είναι μαλακό και υψηλής αντοχής. Αυτά τα πλεονεκτήματα του βαμβακιού θα μας βοηθήσουν να κοιμηθούμε γρηγορότερα και υγιεινά, παραμένοντας σε βαθύ ύπνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Aloe Vera
Το ειδικά επεξεργασμένο ύφασμα με Aloe Vera, που χρησιμοποιείται στη στρωματοποιία βοηθά με τις ευεργετικές του ιδιότητες να έχουμε ένα απολαυστικό και υγιεινό ύπνο. Ζεστό στο κρύο και δροσερό στη ζέστη! Η φύση δημιούργησε ένα έξοχο υλικό υψηλής απόδοσης.

Μαλλί
Το μαλλί βοηθάει στην εξασφάλιση ενός καλού μικροκλίματος και λειτουργεί ως μονάδα κλιματισμού για το κρεβάτι σας.  Η τέλεια συνταγή για ένα καλό ύπνο είναι να κοιμόμαστε στη σωστή θερμοκρασία. Το μαλλί είναι ένα φυσικό υλικό υψηλής απόδοσης και επίσης έχει μία από τις πιο ανθεκτικές ίνες στη φωτιά! Η ίνα μαλλιού έχει μία συνθετική δομή τύπου ελατηρίου με βελτιστοποιημένη επιφάνεια και υφή για την παροχή θερμικής προστασίας. Επιτρέπει τη διέλευση μεγάλου όγκου αέρα, δίνοντας εκπληκτικές φυσικές ιδιότητες μόνωσης μαζί με ευκαμψία, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Το μαλλί μπορεί να απορροφήσει μέχρι 30% του βάρους του σε νερό χωρίς αυτό να είναι υγρό.

 

 

Ο ύπνος δεν ήταν ποτέ τόσο άνετος. Η δυνατότητα δοκιμής των 40 ημερών, επιτρέπει στον καθένα, να διαπιστώσει ποιο Check Mat στρώμα του ταιριάζει. Η συλλογή περιλαμβάνει οικιακά στρώματα, βρεφικά στρώματα, και στρώματα για ξενοδοχεία και για σκάφη. Η επιλογή και ο ύπνος είναι δικά σας!

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5