Βιβλιο

Δείτε live: Μένουμε σπίτι με τη συγγραφέα Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Ο Θανάσης Χειμωνάς συνομιλεί με τη συγγραφέα για το βιβλίο της «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αλεξάνδρα Σουλαδάκη μιλάει για το «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;» στην εκπομπή του #BookiaTV

Μένουμε σπίτι με τους συγγραφείς μας: Δείτε live την εκπομπή του #BookiaTV με την υποστήριξη της Athens Voice. Η Αλεξάνδρα Σουλαδάκη μιλάει για το «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;»

Η καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του #BookiaTV με την υποστήριξη της Athens Voice, μας συστήνει συγγραφείς που μιλούν από το σπίτι τους για τη δουλειά τους. Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλλει στη διατήρηση της επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες με έναν τρόπο πολύ κοντά στη φυσική επαφή και επιπλέον να ενισχύσει το μήνυμα «#ΜένουμεΣπίτι» όχι ως εντολή αλλά ως συμπέρασμα.

Κάθε απόγευμα στις 18.30 «Μένουμε σπίτι με τους συγγραφείς μας» και οι καλεσμένοι συμμετέχουν από το σπίτι τους συνδεόμενοι σε ειδική πλατφόρμα την οποία διαχειρίζεται η Streamia, επιμελούμενη την τελική εικόνα με τον ήχο και μεταδίδοντάς τη ζωντανά με #LiveStreaming.

Σε αυτή την εκπομπή, o συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς συνομιλεί με τη συγγραφέα Αλεξάνδρα Σουλαδάκη για το βιβλίο της «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;»

 

 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;»

Γράφει η Αλεξάνδρα Σουλαδάκη: «Όταν ξεκίνησα να γράφω το πρώτο μου βιβλίο, αυτό που τριγυρνούσε στο μυαλό μου και μου 'δωσε την ιδέα για να το γράψω, ήταν το διαχρονικό, βασανιστικό ερώτημα που άκουγα από μικρή στο σπίτι μας από την μαμά μου κι αργότερα από την πεθερά μου, "Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;", αυτό λοιπόν το ερώτημα έγινε και ο τίτλος του βιβλίου μου. Μέσα σ' αυτό το βιβλίο με τις προτάσεις για το καθημερινό μας τραπέζι, θα ξαναβρείτε την παράδοση και την υγιεινή πρόταση για την κουζίνα σας, δηλαδή θα μου πείτε αμαρτίες να μην κάνουμε; Και βέβαια να κάνουμε, αλλά να μην ζούμε μ' αυτές...".
"Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;", όντως είναι ένα πολύ βασανιστικό ερώτημα γι' αυτούς που έχουν την ευθύνη της κουζίνας σ' ένα σπίτι και με μια καθημερινότητα γνωστή, σχεδόν στατιστική. Η Αλεξάνδρα Σουλαδάκη μάς δίνει την απάντηση προτείνοντας χρώμα και ποιότητα που μπορεί τα απλά, τετριμμένα και καθημερινά να τα κάνει λίγο... αλλιώς».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ