32η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι
Από τις 8 ως τις 24 Ιουνίου ο Πειραιάς γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου
Για 32η χρονιά ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά διοργανώνει την Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 ως και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, για να φέρει τον κόσμο του Πειραιά πιο κοντά στο βιβλίο και στις νέες εκδόσεις.
Στην Έκθεση συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα και κατά τη διάρκειά της το Πασαλιμάνι γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου από όλη την περιφέρεια Αττικής.
Και φέτος, η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι συνοδεύεται από πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, με αφορμή το βιβλίο, και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Η 32η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο εκδοτικός οίκος λέει ότι, σε αυτό το στάδιο, πρόκειται απλώς για μια «δοκιμή»
Τι συμβαίνει όταν το κράτος μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην οικονομία, στη ζωή, στις επιλογές μας; Πότε η προστασία γίνεται έλεγχος; Και πότε ο έλεγχος γίνεται ανελευθερία;
Μιλήσαμε με τον συγγραφέα με αφορμή το βιβλίο του «Οδός Πανεπιστημίου (19ος–21ος αι.) – Ιστορία και ιστορίες» (Βιβλιοπωλείον της Εστίας, 2025)
Προτάσεις για ανάγνωση και χριστουγεννιάτικα δώρα
Νέες ιστορικές αποτιμήσεις για τα αιματηρά γεγονότα της Ευρώπης 500 χρόνια αργότερα
Για την επταλογία βιβλίων της Σολβέ Μπαλέ
Ένα βιβλίο του Σύρου πρόσφυγα Σουλεϊμάν για την ισλαμιστική επιρροή στη Γαλλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο
Τα βιβλία τους «Η πρώτη συνάντηση» και «Ένα χαμένο κλειδί» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Βακχικόν
Τρεις γυναίκες σε τρεις αιώνες διεκδικούν τον εαυτό τους
H νουβέλα της Susan Taubes «Θρήνος για την Τζούλια», συνοδευόμενη από εννέα διηγήματα, κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα από τις Εκδόσεις Αλεξάνδρεια
Οι γιορτές είναι η καλύτερη ευκαιρία για διάβασμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.