Θεατρο - Οπερα

Κατερίνα Βρανά: «Όσο ήμουν σε κώμα καταλάβαινα τα πάντα»

«Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω τη δουλειά που λατρεύω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Κατερίνα Βρανά/
Κατερίνα Βρανά © Κατερίνα Βρανά/ Instagram

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και τη ζωή της - Τι είπε η δημοφιλής κωμική ηθοποιός

 Η Κατερίνα Βρανά, η βραβευμένη κωμική ηθοποιός, με χιούμορ και πολύ σαρκασμό μίλησε για τη ζωή της, από τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε στην υποκριτική και τις δικαιολογίες που της έλεγαν κάθε φορά που την απέρριπταν, μέχρι την καταξίωση.

«Όλη μου η οικογένεια έχει χιούμορ, αλλά τι να κάνουμε που εγώ ήθελα να το κάνω επάγγελμα;» τόνισε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Βρανά αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, εξηγώντας πως ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που την έστειλε για τρεις μήνες στην εντατική, προκαλώντας της κινητικά προβλήματα. «Δεν ξέρουν τι το δημιούργησε. Έγινε διάτρηση εντέρου. Βγήκαν έξω όλα τα κόπρανα, μολύνθηκαν όλα τα όργανα, έπαθα σηψαιμία. Οχτώ στους δέκα πεθαίνουν, εγώ τη γλίτωσα, δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος. Έχω ακόμα πρόβλημα κίνησης, όρασης, ισορροπίας, όλα τα 'χω και συμφέρω».

«Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω τη δουλειά που λατρεύω»

«Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί να ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή. Έχει γίνει όμως τόσο πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε» πρόσθεσε η νεαρή κωμικός.

«Ό,τι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρά μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε όταν ξύπνησα ήξερα που είμαι και τι είχε γίνει, αλλά δεν ήξερα το δρόμο που έχω μπροστά μου. Αυτό ίσως με βοήθησε. Το χιούμορ μου επιστρατεύτηκε αμέσως. Στη Μαλαισία φοβήθηκα κάποια στιγμή που έπαθα μια αιμορραγία. Από τότε που γύρισα στην Ελλάδα με παίρνει από κάτω πιο πολύ όταν δε μπορώ να κάνω κάτι που είναι απλό, όπως δεν μπορώ να δω κοντά κάτι και πρέπει να μου πεις στο πιάτο πού είναι το κοτόπουλο και πού οι πατάτες ή να βρω ακριβώς πού είναι το στόμα μου. Πρέπει να έχω κάποιον δίπλα μου γιατί έχω και πρόβλημα ισορροπίας. Κάνω λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, το 'χω λιώσει στη θεραπεία. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να κάθομαι όλη μέρα με τις πιτζάμες και να μην κάνω τίποτα. Στο δρόμο με βλέπουν να προσπαθώ να περπατήσω και σταυρώνονται με ύφος: “Το καημένο το κορίτσι”. Τι σταυρώνεσαι μ@ρή; Έζησα! Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω τη δουλειά που λατρεύω, αν λάτρευα να είμαι τηλεφωνήτρια θα είχαμε πρόβλημα» κατέληξε. 

H Kaτερίνα Βρανά μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ