- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο Κιάνου Ρίβς ενθουσίασε το κοινό στο Σαν Φρανσίσκο, παρουσιάζοντας στη σκηνή τον Πίτερ Χουκ και χορεύοντας το «Love Will Tear Us Apart» των Joy Division
Έναν ιδιαίτερο ρόλο ανέλαβε ο Κιάνου Ρίβς στη πρόσφατη συναυλία του Πίτερ Χουκ και του συγκροτήματός του, The Light, στο θέατρο The Warfield του Σαν Φρανσίσκο.
Ο Κιάνου Ρίβς, γνωστός για την αγάπη του για τη ροκ μουσική, όχι μόνο ανέβηκε στη σκηνή για να προλογίσει τον θρυλικό μπασίστα των Joy Division και New Order, αλλά εθεάθη αργότερα να διασκεδάζει με θέρμη από θεωρείο του χώρου.
Ο δημοφιλής ηθοποιός παρουσίασε το συγκρότημα στο κοινό αποκαλώντας τους «τον μοναδικό Πίτερ Χουκ και τους The Light» και σημειώνοντας πως πρόκειται να παίξουν «τη μουσική που όλοι αγαπάμε από το χθες, το σήμερα και το αύριο».
Ο ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ ότι το διαχρονικό κομμάτι «Love Will Tear Us Apart» του 1980 είναι το τραγούδι που θα έπαιρνε μαζί του σε ένα ερημικό νησί.
View this post on Instagram
Ένα γεμάτο πρόγραμμα και η είσοδος στο Rock & Roll Hall of Fame
Το συγκρότημα παρουσίασε ένα εκτενές πρόγραμμα 26 τραγουδιών με επιτυχίες των Joy Division και New Order, καθώς και κομμάτια των Monaco, του παράλληλου σχήματος που είχε δημιουργήσει ο Χουκ τη δεκαετία του '90. Το live έκλεισε πανηγυρικά με το «Love Will Tear Us Apart», με τον Ρίβς να χορεύει στους ρυθμούς του.
Η εμφάνιση αυτή πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερα σημαντική συγκυρία για τον Πίτερ Χουκ, καθώς εντός του έτους πρόκειται να ενταχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame για την προσφορά του με τους Joy Division και τους New Order.
View this post on Instagram
Στην τάξη του 2026 περιλαμβάνονται επίσης ονόματα όπως οι Φιλ Κόλινς, Μπίλι Άιντολ, Iron Maiden, Oasis, Sade, Λούθερ Βάντρος και Wu-Tang Clan.
Παράλληλα, ο Κιάνου Ρίβς συνεχίζει τη δική του μουσική πορεία με το συγκρότημα Dogstar, το οποίο επανενεργοποιήθηκε πρόσφατα κυκλοφορώντας το άλμπουμ All In Now, πραγματοποιώντας περιοδεία σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους.
(Με πληροφορίες ΝΜΕ)