- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέιλορ Σουίφτ: Ανακοίνωσε ντοκιμαντέρ για την περιοδεία Eras και νέα συναυλιακή ταινία
Η σειρά «The End of an Era» θα προβληθεί στο Disney+ - Θα κυκλοφορήσει και ξεχωριστή ταινία
Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφορεί σειρά ντοκιμαντέρ και ταινία για το τέλος της περιοδείας Eras, το πιο επιτυχημένο μουσικό project όλων των εποχών
Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε δύο νέα κινηματογραφικά project που θα καταγράψουν το φινάλε της ιστορικής περιοδείας της, “The Eras Tour”.
Η σειρά ντοκιμαντέρ για την Τέιλορ Σουίφτ με τίτλο “The End of an Era” θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 12 Δεκεμβρίου, με τα δύο πρώτα επεισόδια να προβάλλονται εκείνη την ημέρα και δύο ακόμη κάθε εβδομάδα. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και μια ξεχωριστή ταινία με τίτλο “The Eras Tour | The Final Show”, που θα παρουσιάζει ολόκληρη την τελευταία συναυλία της Σουίφτ στο BC Place του Βανκούβερ.
«Ήταν το τέλος μιας εποχής και το γνωρίζαμε», έγραψε η Σουίφτ στο Instagram. «Θέλαμε να θυμόμαστε κάθε στιγμή που οδήγησε στο αποκορύφωμα του πιο σημαντικού και έντονου κεφαλαίου της ζωής μας, γι’ αυτό επιτρέψαμε στους δημιουργούς να καταγράψουν αυτή την περιοδεία και όλες τις ιστορίες που τη συνόδευσαν».
Η “Eras Tour”, που διήρκεσε από τον Μάρτιο του 2023 έως τον Δεκέμβριο του 2024, περιλάμβανε 149 συναυλίες σε πέντε ηπείρους και έγινε η πιο επιτυχημένη περιοδεία στην ιστορία, με έσοδα άνω των 2 δισ. δολαρίων. Με διάρκεια πάνω από τρεις ώρες και μισή, το πρόγραμμα κάλυπτε σχεδόν όλη τη δισκογραφία της τραγουδίστριας, ενώ προς το τέλος προστέθηκαν κομμάτια από το άλμπουμ “The Tortured Poets Department” (2024).
Η Σουίφτ είχε ήδη κυκλοφορήσει την ταινία “Taylor Swift: The Eras Tour” το 2023, η οποία έγινε η πιο εμπορική μουσική ταινία όλων των εποχών, αποφέροντας 267 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, προτού μεταφερθεί στο Disney+.
Η νέα σειρά ενδέχεται να παρουσιάσει και τη δημιουργία του τελευταίου της άλμπουμ, “The Life of a Showgirl”, που γράφτηκε εν μέρει κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε στις 3 Οκτωβρίου, κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αν και οι κριτικές ήταν διχασμένες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κυριά Χαρά με λέει», αποκάλυψε η σπουδαία ερμηνεύτρια
Το επιδραστικό σχήμα ανακοίνωσε καινούργια σειρά μηνιαίων κυκλοφοριών
Ένα φεστιβάλ, 16 διαφορετικές συναυλίες - Τι θα ακούσουμε και θα δούμε στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
Θυμόμαστε το εμβληματικό άλμπουμ, εν αναμονή της εμφάνισης του γκρουπ στο Release Athens 2026
Η αντιπαράθεση με αφορμή το τραγούδι «Lola»
Το μεγάλο ερώτημα παραμένει ωστόσο η κατάσταση της υγείας της
Γνωστές επιτυχίες «φωτίστηκαν» αλλιώς
Με στοιχεία από την blues και τη soul μουσική και στίχους που αντλούν υλικό από τις προσωπικές του ιστορίες, προσπαθεί να δημιουργήσει έναν διαφορετικό κόσμο
Μια πνευματική ανάταση με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
Συνεχίζει την περιοδεία του στο εξωτερικό
Μια συνειδητή απομάκρυνση από την ποπ ευκολία
Πολίτες ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για το μεγάλο μουσικό γεγονός
Η ερμηνεύτρια και η θεατρική συγγραφέας και ηθοποιός μιλούν για το αντάμωμά τους στη σκηνή του Κυττάρου
Ύμνος της pop, πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, τώρα και μιούζικαλ
Σε σκηνοθεσία του Μάλκολμ Βένβιλ η ταινία περιλαμβάνει πλάνα του συγκροτήματος τόσο στη σκηνή όσο και στα παρασκήνια
Και κάνει update στην ATHENS VOICE για τη ζωή της στην Πόλη των Αγγέλων
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές μπάντες της σύγχρονης alternative/hard rock σκηνής
Ο δημιουργός μιλά για το νέο του άλμπουμ και τη σημασία της γυναικείας φωνής στη μουσική του
3 μουσικές βραδιές στο Ολύμπια, το Μουσείο Μαρία Κάλλας και το Κύτταρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.